Θέατρο: “Έξυπνα μικρά ψέμματα” – Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Τι θυσιάζουν οι γονείς κάθε ηλικίας για να κρατήσουν τη συνοχή της οικογένειάς τους; Που μπορούν να φθάσουν και πόσο μικρά ή πόσο έξυπνα μπορούν να αποδειχθούν τελικά τα ψέματα;

Η πλοκή

Τα «Έξυπνα, μικρά ψέματα», του πολυβραβευμένου Joe Di Pietro, ανεβαίνει φέτος για πρώτη φορά στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, σε σκηνοθεσία και διασκευή του Πέτρου Φιλιππίδη. Μια νέα ξεκαρδιστική κωμωδία με βάθος, δύναμη, προεκτάσεις και κεντρικό θέμα… τις διαπροσωπικές σχέσεις και την οικογένεια.

Η πολύ δυναμική μαμά και ο γλυκύτατος μπαμπάς, είναι πολλά χρόνια μαζί κι έχουν μια εξαιρετική σχέση. Ο σχετικά νιόπαντρος γιος και πρόσφατα μπαμπάς, «ρίχνει την βόμβα»: έχει ερωτευτεί την personal trainer του στο γυμναστήριο και είναι έτοιμος να τινάξει τον γάμο του στον αέρα..! Η γυναίκα του δεν ξέρει τίποτα, κάνει όνειρα για κοινές διακοπές και ρομαντικά ταξίδια.

Οι γονείς και κυρίως η μαμά, αναλαμβάνουν δράση… Καλούν το ζευγάρι στο σπίτι για δείπνο και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι επακολουθεί. Παίζουν οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Αλμπέρτο Φάις, και Δανάη Σκιάδη.


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Αλμπέρτο Φάις, και Δανάη Σκιάδη.(Visited 137 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει