Χορός: “Shadowland” – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι πολυβραβευμένοι Πιλόμπολους, ένα από τα διασημότερα νεοϋρκέζικα συγκροτήματα σύγχρονου χορού, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τι παρουσιάζεται

Οι πολυβραβευμένοι Πιλόμπολους, ένα από τα διασημότερα νεοϋρκέζικα συγκροτήματα σύγχρονου χορού, που λάμπρυναν τα βραβεία Όσκαρ με τις μαγικές σκιές τους, έρχονται αυτά τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παρουσιάσουν την πρωτοποριακή παράσταση «Shadowland».

Μια παράσταση, που έχει αφήσει άφωνους περισσότερους από 800.000 θεατές σε όλο τον κόσμο και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μουσικοχορευτικά γεγονότα της νέας εποχής. Ένα ασυνήθιστο θέαμα για όλη την οικογένεια. Με την υπογραφή του πολυτάλαντου Steven Banks, και του φημισμένου αμερικανού συνθέτη David Poe, ο οποίος έγραψε την πρωτότυπη μουσική της παράστασης.

Οι Πιλόμπολους, ύστερα από χρόνια πειραματισμών, τολμούν να αλλάξουν το παραδοσιακό θέατρο σκιών. Με θαυμαστή τελειότητα, απαράμιλλη δεξιοτεχνία και ανεξάντλητη ενέργεια, τα λαστιχένια κορμιά τους ξαφνιάζουν και ανατρέπουν όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα! Χρησιμοποιώντας πολυμέσα και πολλαπλές κινούμενες οθόνες διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Τα ανθρώπινα σώματα μπλέκονται, μέσα από το περίπλοκο παιχνίδι των φωτισμών με το σκοτάδι. Σχηματίζουν ευφάνταστες φιγούρες και γίνονται ένα με τις ποιητικές χορογραφίες που ξετυλίγονται πάνω στη σκηνή.


(Visited 46 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει