Χορός: “Ο Καρυοθραύστης” – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Tο πιο όμορφο παραμύθι των Χριστουγέννων «Ο Καρυοθραύστης» έρχεται να μας παρασύρει, με τον θρύλο των μπολσόι Γιούρι Γκριγκορόβιτς μαζί με κορυφαίους σολίστ σε μια αξεπέραστη χορογραφία, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τι παρουσιάζεται

Η παράσταση είναι κάτι περισσότερο από τη νέα εκδοχή ενός κλασικού έργου βασισμένου στην πρωτότυπη σύνθεση του Τσαϊκόφσκι, ενώ η χορογραφία ξαναδουλεύτηκε στο σύνολο της από τον κορυφαίο χορογράφο.

Ο «Καρυοθραύστης» του Γκριγκορόβιτς πρωτοανέβηκε στο θέατρο Μπολσόι το 1966 και έκτοτε αποτελεί το στολίδι του ρεπερτορίου του. Την ίδια αριστουργηματική παράσταση, με τα εκπληκτικά σκηνικά και κοστούμια του μοναδικού Σιμόν Βιρσαλάτζε, θα απολαύσουμε φέτος στην Αθήνα.

Η αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ιστορία με την υπέροχη μουσική του Τσαϊκόφσκι θα μαγέψει όλη την οικογένεια. Αφού για πρώτη φορά θα δούμε μια χορευτική υπερπαραγωγή με πολλά εντυπωσιακά εφέ. Ο «Καρυοθραύστης» των φετινών Χριστουγέννων με το Γκριγκορόβιτς Μπάλλετ είναι η πιο λαμπερή παράσταση μπαλέτου της χριστουγεννιάτικης Αθήνας!


(Visited 83 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει