Μουσική: “Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Θησείο”

Αυτές τις γιορτές η πόλη μας μετατρέπεται σε μία μεγάλη θεατρική σκηνή, από τον Δήμο Αθηναίων. Αποτυπώνει τις προτάσεις τριών σπουδαίων καλλιτεχνών, των Γιάννη Κακλέα, Μανόλη Παντελιδάκη και Φρόσως Λύτρα.

Έτσι, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα υποδεχθούμε το 2018 στο Θησείο με ένα πολυθέαμα – έκπληξη. Σχεδιασμένο και σκηνοθετημένο για να ολοκληρώσει την αφήγηση του χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, που έχει ξεκινήσει από νωρίς. Με καλεσμένους εκλεκτούς καλλιτέχνες και παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Τα πρώτα λεπτά της νέας χρονιάς, με φόντο τον Παρθενώνα, θα μας παρασύρουν με τις φωνές τους ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρίζα Ρίζου, για να ξεκινήσουμε το 2018 με τον πιο κεφάτο και μουσικό τρόπο.

Νωρίτερα οι Batuca, οι Batala και οι Artventure θα δώσουν με κρουστά και πνευστά το ρυθμό της βραδιάς. Οι Circus Dayz θα φέρουν τη μαγεία, και η Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων με υπέροχες γιορτινές μελωδίες, θα μας προετοιμάσει να υποδεχτούμε τη μοναδική Ευανθία Ρεμπούτσικα σε μία εμφάνιση με πολλές εκπλήξεις.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει