Μιούζικαλ: “Jesus Christ Superstar” – Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ

Το αξεπέραστο, κλασικό, πολυβραβευμένο μιούζικαλ των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, έρχεται στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ

Τι Παρουσιάζεται

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, σε σκηνοθεσία και απόδοση στα ελληνικά από τη Θέμιδα Μαρσέλλου. Με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές – χορευτές επί σκηνής και 10μελή ζωντανή ορχήστρα.

Θα ταξιδέψει και θα συγκινήσει κάθε θεατή, με τα υπέροχα τραγούδια του Andrew Lloyd Webber και το πάντα επίκαιρο κείμενο του Tim Rice!

Το “Jesus Christ Superstar” είναι η πρώτη ροκ όπερα που ανέβηκε στον κόσμο, πρώτα στο Μπρόντγουαιη και μετά στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου με τεράστια επιτυχία. Με τη σύγχρονη γλώσσα του και την πολυβραβευμένη μουσική του, έχει παιχτεί σε 42 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 20 διαφορετικές γλώσσες, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως.

Έχει σαρώσει όλα τα βραβεία και κερδίζει με την κινηματογραφική του μεταφορά το 1974  την υποψηφιότητα του στα Όσκαρ και στις Χρυσές Σφαίρες.

Η κλασική πια παγκόσμια επιτυχία έρχεται στην Αθήνα του σήμερα, να μιλήσει στην καρδιά μας για την τελευταία εβδομάδα της ζωής του Χριστού πάνω στη γη.

Να μας θυμίσει την αληθινή αγάπη, τη γνήσια συγκίνηση, τη βαθιά χαρά και την αλήθεια!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Απόδοση:  Θέμις Μαρσέλλου

Πρωταγωνιστούν: Αιμιλιανός Σταματάκης (Ιησούς), Ησαίας Ματιάμπα (Ιούδας), Ήβη Αδάμου – Αντιγόνη Ψυχράμη (Μαρία Μαγδαληνή) και Νίκος Μουτσινάς (Ηρώδης)

(Visited 66 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει