Θέατρο: “Αφήστε μου την άνοιξη” στο Θέατρο Αλκμήνη

Το καινούργιο έργο της Σοφίας Αδαμίδου “Αφήστε μου την Άνοιξη” ανεβαίνει κάθε Τετάρτη στο θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά.

Το έργο “Αφήστε μου την άνοιξη” παρουσιάζει μία γυναίκα κι έναν άντρα στις αρχές του αιώνα του ρομαντισμού, σε μια κλειστή κοινωνία, που ζουν τον έρωτα με το μοναδικό τρόπο, που μπορούν να τον ζήσουν. Απόλυτα…

Η τύχη τους τραγική καθώς το μόνο που μπορεί να τους χωρίσει, είναι ο θάνατος. Γιατί ο έρωτας είναι δυνατός σαν τον θάνατο.

Μία μικρή σύνοψη

Παρότι το έργο αφορά στον έρωτα ενός άντρα και μιας γυναίκας, επί σκηνής συγκρούονται δυο γυναίκες. Δύο γυναίκες που η μια διεκδικεί τον έρωτα, που της στέρησαν και η άλλη την αγάπη του γιου της, που τελικά έγινε η θηλιά που τον έπνιξε.

Δυο γυναίκες, τόσο διαφορετικές, σε μια σύγκρουση χωρίς όρια. Μία γυναίκα που διεκδικεί μέχρι τέλους, αυτό που ποθεί. Η άλλη μια γυναίκα όπως την θέλουν οι άλλοι, στερημένη από έρωτα, με σταυρωμένα χέρια, δέχεται την μοίρα της, αλλά ταυτόχρονα στέκεται αλύγιστη μπροστά στους θανάτους, που άλλαξαν τη ζωή και την ψυχή της.

Πρωταγωνιστούν: Άννα Παντζέλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Κείμενο: Σοφία Αδαμίδου

Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς

More info: κάθε Τετάρτη στις 19:00

Διάρκεια Παράστασης: 60′ (χωρίς διάλειμμα)

Location: Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8-12, Κάτω Πετράλωνα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-3428650 (Καθημερινά μετά τις 18:00)

(Visited 27 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει