• Παραλίες Αττικής
  • Διακοπές με παιδιά
  • Ταξίδι με αυτοκίνητο
  • Παραλίες Πελοπόννησος
  • Διακοπές με σκάφος
κανένα αποτέλεσμα
δες τα αποτελέσματα
Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022
Exploring Greece TV
  • Αρχική
  • Αθήνα
  • Αττική
    • Ανατολική Αττική
    • Βόρεια Αττική
    • Δυτική Αττική
    • Νότια Αττική
    • Νησιά Αργοσαρωνικού
  • Ελλάδα
    • Πελοπόννησος
    • Στερεά Ελλάδα
    • Θεσσαλία
    • Ηπειρος
    • Δυτική Μακεδονία
    • Κεντρική Μακεδονία
    • Ανατολική Μακεδονία
    • Θράκη
    • Νησιά στο Ιόνιο
    • Νησιά στο Αιγαίο
      • Κυκλάδες
      • Δωδεκάνησα
      • Σποράδες
      • Νησία Βόρειου Αιγαίου
    • Κρήτη
  • Κύπρος
  • Περισσότερα
    • Ελλάδα 1821-2021
    • Νέα
    • Απόψεις
    • Παράξενα
    • Βιντεοθήκη
    • Πρόσωπα
  • Ελληνικα
Exploring Greece TV
  • Αρχική
  • Αθήνα
  • Αττική
    • Ανατολική Αττική
    • Βόρεια Αττική
    • Δυτική Αττική
    • Νότια Αττική
    • Νησιά Αργοσαρωνικού
  • Ελλάδα
    • Πελοπόννησος
    • Στερεά Ελλάδα
    • Θεσσαλία
    • Ηπειρος
    • Δυτική Μακεδονία
    • Κεντρική Μακεδονία
    • Ανατολική Μακεδονία
    • Θράκη
    • Νησιά στο Ιόνιο
    • Νησιά στο Αιγαίο
      • Κυκλάδες
      • Δωδεκάνησα
      • Σποράδες
      • Νησία Βόρειου Αιγαίου
    • Κρήτη
  • Κύπρος
  • Περισσότερα
    • Ελλάδα 1821-2021
    • Νέα
    • Απόψεις
    • Παράξενα
    • Βιντεοθήκη
    • Πρόσωπα
  • Ελληνικα
κανένα αποτέλεσμα
δες τα αποτελέσματα
κανένα αποτέλεσμα
δες τα αποτελέσματα
Exploring Greece TV
  • Παραλίες Αττικής
  • Διακοπές με παιδιά
  • Ταξίδι με αυτοκίνητο
  • Παραλίες Πελοπόννησος
  • Διακοπές με σκάφος
Χριστουγεννιάτικα πάρκα σε όλη την Ελλάδα: Πού θα πάτε, τι θα κάνετε

Χριστουγεννιάτικα πάρκα σε όλη την Ελλάδα: Πού θα πάτε, τι θα κάνετε

Ποιοτική διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους - Αναλυτικός οδηγός

Newsroom Newsroom
in Αθήνα, Ελλάδα, Νέα
A A
Share on FacebookShare on Twittershare

Για δύο χρόνια, τα χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα ήταν απόντα από τις γιορτές μας. Φέτος, επέστρεψαν (με αυστηρούς κανόνες φυσικά, τους οποίους πρέπει να ακολουθούμε ευλαβικά) για να μας θυμίσουν πως αυτή η «μόδα» της τελευταίας δεκαετίας είχε γίνει πια αναπόσπαστό κομμάτι των οικογενειών με μικρά -ή και μεγαλύτερα- παιδιά, κάθε Χριστούγεννα. Εμείς συγκεντρώσαμε έξι προτάσεις σε όλη τη χώρα για να μάθετε τι «παίζει» στα φετινά Χριστουγεννιάτικα πάρκα.

Μια άγνωστη μυστική «πόλη» κάτω από την Αθήνα

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Οι εκδηλώσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σε ένα από τα πιο σύγχρονα και όμορφα πάρκα της Αθήνας το χριστουγεννιάτικο σκηνικό είναι τόσο πλούσιο όπου και οι μεγάλοι αισθάνονται -έκθαμβοι- μικροί. Το μεγάλο κομμάτι του σκηνικού περιλαμβάνει από το παγοδρόμιο στο κανάλι και τις φωτεινές εγκαταστάσεις μέσα στο πάρκο μέχρι τα πανύψηλα στολισμένα έλατα στην αγορά και τα φωτισμένα πλατάνια κατά μήκος του καναλιού. Και ακόμα: τα σιντριβάνια που χορεύουν και την πάντα φαντασμαγορική Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Η υψηλή αισθητική είναι σήμα κατατεθέν των γιορτών σε αυτό το πάρκο όπου ούτως ή άλλως όλες οι εγκαταστάσεις είναι πρωτοποριακές, τόσο που δίνουν μια αίσθηση Βιέννης ή και Νέας Υόρκης. Όσον αφορά τις φωτεινές εγκαταστάσεις αυτές είναι τέσσερις και φέρουν την υπογραφή ισάριθμων κορυφαίων δημιουργών του είδους.

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Οι εκδηλώσεις στο Ίδρυμα Σταύρος ΝιάρχοςΚάντε τη χειμωνιάτικη βόλτα σας στη μαγευτική ατμόσφαιρα του πευκώνα, του ξέφωτου, του θόλου και των φυτεμένων δωμάτων και εξερευνήστε τα όρια μεταξύ φωτός και ήχου, παίζοντας με διαδραστικές φωτιστικές εγκαταστάσεις. Ίσως η πιο όμορφη «φωτεινή διαδρομή» να είναι το μονοπάτι του φάρου, εκεί όπου οι κύκλοι της ομάδας Beforelight, ξεπηδούν μέσα από τα Φυτεμένα Δώματα. Στην πραγματικότητα, αυτά που μπορείτε να κάνετε στο πάρκο είναι τόσα πολλά, που χρειάζεται προγραμματισμός και για μερικές από τις εκδηλώσεις και προκράτηση. Αναφέρουμε μερικά: Δύο μουσικά-θεατρικά θεάματα για τα παιδιά, το ένα βασισμένο στον «Χιονάνθρωπο» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με ζωντανή μουσική, τραγούδια, κουκλοπαίκτες, έμφαση στην κίνηση και δυνατότητα διάδρασης (από τις 23/12).

Real estate: Τι σπίτια αγοράζουν οι Έλληνες σε Αττική, Αθηνα, Θεσσαλονίκη και Ελλάδα

Real estate: Τι σπίτια αγοράζουν οι Έλληνες

Υμηττός: Η θετική ενέργεια του βουνού με τις πολλές και ωραίες διαδρομές

Υμηττός: Η θετική ενέργεια του βουνού με τις πολλές και ωραίες διαδρομές

Οι μεγάλοι έχουν κι αυτοί το εκλεκτό δρώμενό τους αφού η Philip Glass Ensemble, η πειραματική ορχήστρα που δημιούργησε ο Philip Glass το 1968 θα ερμηνεύσει στις 20/12 έργα του κορυφαίου δημιουργού, ενώ στις 27/12 η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του διεθνώς αναγνωρισμένου μαέστρου Γιώργου Πέτρου, θα δώσει μια ξεχωριστή συναυλία με τις υπέροχες μουσικές της αυτοκρατορικής Βιέννης.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Πλήθος εργαστηρίων για παιδιά και παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Ιδού μερικά που μπορείτε να κάνετε: Να τυπώσετε πολύχρωμες κάρτες. Να δημιουργήσετε πρωτότυπα στολίδια από φυσικά υλικά που θα έχετε συλλέξει μέσα από το πάρκο. Να δημιουργήσετε «φωτεινά γλυπτά» αντλώντας έμπνευση από τις φωτεινές εγκαταστάσεις και φυσικά να φωτογραφηθείτε παρέα με τον Άι Βασίλη!

Στις 31 Δεκεμβρίου, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ θα φτάσει στο απόγειο της λάμψης του με την περίφημη Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και το DJ Party στην Αγορά κάνουν την εμπειρία της αλλαγής του χρόνου εδώ αξέχαστη.

  • Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, 17674 Καλλιθέα
  • 17.00 – 24.00 – Είσοδος ελεύθερη (στην πλειονότητα των εκδηλώσεων)
  • Αναλυτικές πληροφορίες: snfcc.org

Ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Παιανία

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Στην ΠαιανίαΤο γνωστό εδώ και χρόνια Santa Claus Kingdom στο M.E.C Παιανίας φέρει φέτος την υπογραφή της έμπειρης Εταιρίας Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια». Μιλάμε ως συνήθως για τα 13.000 τ.μ. του εκθεσιακού κέντρου M.E.C. Παιανίας με τόσες πολλές δραστηριότητες και τόσο έντονο το πνεύμα των γιορτών που φεύγοντας θα νιώθετε σα να έχετε πάθει Χριστουγεννιάτικο overdose. Και τι δεν θα δείτε και κάνετε εδώ… Από φανταχτερά παραμυθένια σκηνικά μέσα από πολλαπλά θεματικά stages, παιχνίδια ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα. Δημιουργικά εργαστήρια, χριστουγεννιάτικη αγορά και χριστουγεννιάτικη κουζίνα, παιδικές συναυλίες, μουσικοκινητικά δρώμενα, χριστουγεννιάτικη μπάντα, μάγοι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, animateur, αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών (όρεξη να έχετε!) Και φυσικά: Luna Park Land, Mini roller coaster, Classic carousel, συγκρουόμενα αυτοκίνητα, ιπτάμενες καρέκλες, τρενάκι, Super cross, Mighty mouse Ice Fun Land, Τσουλήθρες με tubes και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο εσωτερικού χώρου της Αθήνας έκτασης 300 τ.μ. Για τα πιο μικράκια υπάρχει και ο παιδότοπος έκτασης 2.000 τ.μ. αποτελούμενος από 10 φουσκωτά παιχνίδια.

Σας αναφέρουμε τρεις μόνο στάσεις από τις δεκάδες για να πάρε μια ιδέα από το κλίμα που επικρατεί εδώ:

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Το Παγωμένο Βασίλειο στην ΠαιανίαΤο Παγωμένο Βασίλειο. Πάρκο εμπνευσμένο από το ομώνυμο, γλυκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τέσσερις θεματοποιημένες ζώνες με πολλαπλά σκηνογραφημένα stages. Ενσωματωμένη εικόνα

Οι Ήρωες του Παγωμένου Βασιλείου. Πρωταγωνιστής εδώ είναι ο Frodi, ο γλυκός χιονάνθρωπος. Μαζί του και ο Noel το ξωτικό, φίλος του Frodi που ζει στο μαγεμένο δάσος (που θα βολτάρετε κι εσείς), το οποίο είναι γεμάτο με έλατα στα οποία φυτρώνουν γλυκά και ζαχαρωτά. Και φυσικά μαζί τους και η Amelia, η πριγκίπισσα που ζει στην καστροπολιτεία (τα λέμε σε εσάς για να προετοιμάσετε τα παιδιά σας!)

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Ο Άγιος Βασίλης από το Ροβιανιέμι στην ΠαιανίαΦέτος, για 7η συνεχή χρονιά, ο Αληθινός Άι Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας είναι ο επίτιμος καλεσμένος του Santa Claus Kingdom. Άλλωστε, το Ροβιανιέμι, έχει εδώ μια… προσημείωση πολύ ρεαλιστική. Σπίτια, τάρανδοι, δώρα, ξωτικά και πολύ χιόνι σε ένα ξεχωριστό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό! Αυτό το κομμάτι του αχανούς πάρκου έχει και την αιγίδα της Φινλανδικής Πρεσβείας

  • M.E.C. Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής, 2106199777
  • Μέχρι 06/01/2022, 10.00 – 22.00
  • Αναλυτικές πληροφορίες: santaclauskingdom.com

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Το Christmas Factory χτυπά στην καρδιά της Αθήνας

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Το Christmas Factory χτυπά στην καρδιά της ΑθήναςΣτην 8η κατά σειρά διοργάνωσή του το Χριστουγεννιάτικο πάρκο δραστηριοτήτων στο κέντρο της πόλης δεν έχει για πρωταγωνιστή του μόνο τον Άη Βασίλη αλλά και την κυρά Βασίλαινα και φυσικά τα ξωτικά τους. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τεχνόπολης στην Αθήνα θα βρείτε το ονειρικό carousel, τα αυτοκινητάκια, την πιο λαμπερή ρόδα της Αθήνας κι ένα από τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα δέντρα της πόλης.

Και φυσικά, όλα τα δημιουργικά εργαστήρια που λατρεύουν τα παιδιά: Το Εργαστήρι της κυρά Βασίλαινας όπου το κάθε παιδί γράφει το γράμμα του και το δίνει προσωπικά στον Άι Βασίλη, η Σχολή Ταχυδακτυλουργίας που φέτος στεγάζεται σε έναν θεματικό, «μυστικό» χώρο, το εργαστήρι κατασκευής στο οποίο τα παιδιά φτιάχνουν τις δημιουργίες τους και θα παίρνουν μαζί τους κτλ. Παράλληλα, οι μεγάλοι μπορείτε να επιλέξετε τα δώρα σας από μια πλούσια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην οποία θα βρείτε ανάμεσα σε άλλα: παιχνίδια, ζαχαρωτά, αναμνηστικά, γούρια, όλα πολύ ξεχωριστά και τα περισσότερα χειροποίητα.

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Το Christmas Factory - Τεχνόπολης, ΑθήναΚαι επειδή σίγουρα με όλα αυτό το πάνω-κάτω στην Τεχνόπολη και το μπες-βγες στα παιχνίδια κάποια στιγμή θα σας «χτυπήσει την πόρτα» και η πείνα, εδώ θα βρείτε 15 καταστήματα εστίασης στα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε από γλυκά εδέσματα και hot dogs μέχει σουβλάκια και pizza. Αν έρθετε Σαββατοκύριακο, στη μεγάλη αυλή της Τεχνόπολης θα απολαύσετε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, το οποίο στη συνέχεια θα υπάρχει και καθημερινά από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Φεύγοντας από το πάρκο, ανηφορίζοντας προς το Θησείο, θα συναντήσετε την εκκλησία Άγιος Αθανάσιος Κουρκούρης ή αλλιώς το μικρό «μετέωρο» στο κέντρο της Αθήνας.

  • Αναλυτικές πληροφορίες: thechristmasfactory.gr

Η Disney στην Ονειρούπολη στη Δράμα

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Ονειρούπολη στη ΔράμαΗ φετινή «Ονειρούπολη» έχει τη «σφραγίδα» της Disney και θεματικούς χώρους που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους. Στη 17η κατά σειρά διοργάνωσή του, ένα από τα πιο παλιά χριστουγεννιάτικα ελληνικά πάρκα έχει ετοιμάσει πλήθος δράσεων που περιλαμβάνουν απ’ όλα: τέχνες, μουσική, χειροτεχνία, χορό, εικαστικά, φωτογραφία, κινηματογράφο, γαστρονομία και άλλες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: Παραμυθένια σκηνικά στην Ονειρούπολη στη ΔράμαΟ Δημοτικός Κήπος και η κεντρική πλατεία της Δράμας, έχουν μεταμορφωθεί σε παραμυθένια σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε… πρωταγωνιστές, σε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι! Στα μεγάλα συν πως όλες οι δράσεις είναι δωρεάν. Αν βρεθείτε στην περιοχή, αξίζει να δείτε το εντυπωσιακό Ρολόι της Δράμας.

  • Πλατεία Ελευθερίας, Δημοτικός Κήπος Δράμας 2521048304
  • Αναλυτικές πληροφορίες: OneiroupoliDramasOfficial

Αγαπημένος «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: «Μύλος των Ξωτικών» στα ΤρίκαλαΤο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στα Τρίκαλα είναι από τα πιο μεγάλα, «έμπειρα» και μεγάλα στην Ελλάδα και φέτος ανοίγει ξανά τις πύλες του καλλιεργώντας μεγάλες προσδοκίες. Ο φετινός «Μύλος των Ξωτικών» είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον και σε όλα όσα πρέπει να κάνουμε για τη σωτηρία του. Το φανταστικό με αυτό το πάρκο είναι πως πολλές από τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κανείς εδώ προσφέρονται δωρεάν.

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: «Ο αγαπημένος Μύλος των Ξωτικών» στα ΤρίκαλαΈνα παράδειγμα το φετινό τρισδιάστατο επιτραπέζιο παιχνίδι, τύπου «φιδάκι», της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας όπου σε ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ανάμεσα στον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά, τους τάρανδους και τους Ιππότες, μικρά και μεγάλα παιδιά περιηγούνται στην πόλη του μέλλοντος και μαθαίνουν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Χριστουγεννιάτικα πάρκα: «Μύλος των Ξωτικών» - Ταξίδι στα ΤρίκαλαΆλλο ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Κάστρο του Άη Βασίλη, εδώ όπου οι επισκέπτες περιπλανούνται μέσα στα τείχη και συναντούν τον φρουρό του κάστρου. Δωρεάν η είσοδος και στο Πηγάδι των Ευχών, εδώ όπου μπορείτε να πείτε την ευχή σας μυστικά. Όσο για τα παιχνίδια που θα βρείτε φέτος στον Μύλο αυτά είναι ουκ ολίγα: Crazy Dance, Boogie Woogie, Super Twister, Ranger, συγκρουόμενα, μεγάλη Ρόδα, carousel, παιδικό Τρενάκι. Κερασάκι στην τούρτα, το λευκό παλάτι των Ξωτικών με επίκεντρο το παγοδρόμιο, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα αλλά και μεγάλη αγορά με την παρουσία πολλών Τρικαλινών εμπόρων. Στα Τρίκαλα, μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης, θα περάσετε μαγικές χριστουγεννιάτικες στιγμές.

  • Οδός Πύλης, Τρίκαλα Θεσσαλίας, 2431038890
  • Αναλυτικές πληροφορίες: milosxotikon.gr

Χριστουγεννιάτικα Πάρκα: Στο Μύλο Θεσσαλονίκης

 Χριστουγεννιάτικα Πάρκα: Μύλος ΘεσσαλονίκηςΣτον Μύλο, τον ιστορικό πολυχώρο της Θεσσαλονίκης λειτουργεί ένα θεματικό πάρκο Χριστουγέννων (έκτασης 2.400 τ.μ) με εκπαιδευτικό χαρακτήρα (αφού γίνεται ξενάγηση στο πάρκο, με παράλληλη αφήγηση της ιστορίας των Χριστουγέννων) και πρωτότυπο σκηνικό. Ιδού μερικά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι μικρούληδες εδώ: Να βοηθήσουν τα ξωτικά να φτιάξουν δώρα, να σκαρφαλώσουν στο δέντρο των Χριστουγέννων. Να ενεργοποιήσουν το Μαγικό Αερόστατο των Ξωτικών, χρησιμοποιώντας την φωνή τους και βέβαια να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη.

Εδώ υπάρχει και παγοδρόμιο για να εξασκηθούν τα παιδιά στο αγαπημένο τους πατινάζ ενώ υπάρχει και χριστουγεννιάτικη αγορά, με δεκάδες όμορφα διακοσμημένα ξύλινα σπίτια, γεμάτα τοπικές γεύσεις και προϊόντα. Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για τους σκοπούς της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αν βρεθείτε στη συμπρωτεύουσα για διακοπές, συμβουλευτείτε τον αναλυτικό οδηγό Θεσσαλονίκης και θα περάσετε… φίνα!

  • Καθημερινές 17:00 – 22:00, Σάββατο & Κυριακή 12:00 – 22:00
  • Εορταστικό Ωράριο (23/12 – 06/01/22 ): 12:00 – 22:00
  • Το παγοδρόμιο και η αγορά θα λειτουργεί έως τις 23:59

Σημειώνεται ότι φέτος τα μέτρα προστασίας, για όλα τα πάρκα, από τον Covid είναι τα εξής: η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο-Τα παιδιά από 4 έως 17 ετών εισέρχονται μετά από επίδειξη αρνητικού rapid test 24 ωρών. Οι ενήλικες να μην ξεχνάτε την ταυτότητα σας!

Ταξίδια στην Ελλάδα

Ιδανικοί χειμερινοί προορισμοί για ταξίδια με αφετηρία την Αθήνα

Μινιόν: Οι μοναδικές πρωτοπορίες του ιστορικού καταστήματος και το άδοξο τέλος

Φωτογραφίες από την παλιά Αθήνα τα Χριστούγεννα

ετικέτες: ΑθήναΔράμαΘεσσαλονίκηΤρίκαλα
ShareTweetShare

Μάνη

Γνωρίστε τις θαλασσινές γωνιές της Πελοποννήσου
Ελλάδα

Γνωρίστε τις θαλασσινές γωνιές της Πελοποννήσου

Σκουτάρι Μάνη
Ελλάδα

Σκουτάρι: Στο χωριό-ασπίδα για μια ατμοσφαιρική εκδρομή

Λιμένι Λακωνίας: Ένα ξεχωριστό παραθαλάσσιο θέρετρο
Ελλάδα

Λιμένι Λακωνίας: Ένα ξεχωριστό παραθαλάσσιο θέρετρο

Η παραλία που ο Ταΰγετος ακουμπά στη θάλασσα
Ελλάδα

Η παραλία που ο Ταΰγετος ακουμπά στη θάλασσα

Η πυργοπολιτεία στη Μάνη που ανήκει σε τέσσερις οικογένειες
Ελλάδα

Η πυργοπολιτεία στη Μάνη που ανήκει σε τέσσερις οικογένειες

Αρεόπολη: Οδοιπορικό στο χρόνο με φόντο το γκρίζο των πύργων
Ελλάδα

Αρεόπολη: Οδοιπορικό στο χρόνο με φόντο το γκρίζο των πύργων

Νέες κυκλοφορίες Βιβλίων

Δήμος Παπάγου-Χολαργού- Γνωρίζοντας την Αττική

Άρθρα που σας ενδιαφέρουν

  • Δημοφιλή
  • Σχόλια
  • πρόσφατα
Νάξος - παραλίες: Άγιος Γεώργιος

Διακοπές για οικογένειες: Τρεις προορισμοί για να επιλέξετε

Διακοπές με αυτοκίνητο - Πήλιο: Προορισμοί που δεν χρειάζονται πλοίο

Διακοπές με αυτοκίνητο: Τρεις πανέμορφοι ελληνικοί προορισμοί που δεν χρειάζονται πλοίο

Τι δείχνει το όνομά σου για την προσωπικότητά σου

Τι δείχνει το όνομά σου για την προσωπικότητά σου

Σύβοτα: Οι παραλίες που μοιάζουν με την Καραϊβική

Σύβοτα: Οι παραλίες της Ελλάδας που μοιάζουν με την Καραϊβική

Σχοινούσα - Κυκλάδες: Εναλλακτικές διακοπές σε μαγευτικές παραλίες

Σχοινούσα: Εναλλακτικές διακοπές σε παραλίες που θα ερωτευτείς

Άγριες Μέλισσες: Πού είναι το χωριό που έγιναν τα γυρίσματα

Άγριες Μέλισσες: Πού είναι το χωριό που έγιναν τα γυρίσματα της απόλυτης ελληνικής σειράς

Κύθνος: Διακοπές στο νησί των 100 παραλιών

Κύθνος: Διακοπές στο νησί των 100 παραλιών

Βοϊδοκοιλιά: Η παραλία που όσοι πήγαν, επέστρεψαν ξανά!

Βοϊδοκοιλιά: Η παραλία που όσοι πήγαν, επέστρεψαν ξανά!

Newsletter
Exploring Greece TV

© 2022 Viewmax

  • Τι είναι το ExploringGreece.tv
  • Προστασία Δεδομένων
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία

κανένα αποτέλεσμα
δες τα αποτελέσματα
  • Αρχική
  • Αθήνα
  • Αττική
    • Ανατολική Αττική
    • Βόρεια Αττική
    • Δυτική Αττική
    • Νότια Αττική
    • Νησιά Αργοσαρωνικού
  • Ελλάδα
    • Πελοπόννησος
    • Στερεά Ελλάδα
    • Θεσσαλία
    • Ηπειρος
    • Δυτική Μακεδονία
    • Κεντρική Μακεδονία
    • Ανατολική Μακεδονία
    • Θράκη
    • Νησιά στο Ιόνιο
    • Νησιά στο Αιγαίο
      • Κυκλάδες
      • Δωδεκάνησα
      • Σποράδες
      • Νησία Βόρειου Αιγαίου
    • Κρήτη
  • Κύπρος
  • Περισσότερα
    • Ελλάδα 1821-2021
    • Νέα
    • Απόψεις
    • Παράξενα
    • Βιντεοθήκη
    • Πρόσωπα
  • Ελληνικα

© 2022 Viewmax

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Newsletter
  • Ελληνικα