Τέσσερις παραλίες στην Αττική με ζεστά νερά

Για χαλαρές στιγμές κάτω από τον αττικό ήλιο

Τέσσερις παραλίες στην Αττική με ζεστά νερά

Το ότι μπορεί να μη φύγεις μακριά από την Αθήνα για καλοκαιρινές διακοπές δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαύσεις τις όμορφες γωνιές της Αττικής και να απολαύσεις τα μπάνια σου εκεί. Εξάλλου είναι πολλές οι παραλίες στην Αττική με καθαρά νερά, ρηχά και σε πολλές αμμουδιές ζεστά. Το τελευταίο είναι βασικό κριτήριο για όσους αγαπούν τα ζεστά νερά και δεν μπορούν να μπουν καν ούτε λίγο στη θάλασσα αν το νερό είναι πιο κρύο.

Στο exploringgreece.tv εντοπίσαμε και σου προτείνουμε τέσσερις παραλίες στην Αττική με ζεστά νερά που θα απολαύσεις το μπάνιο σου…

Expand player

παραλίες στην Αττική: Ψάθα

Σίγουρα έχεις ακούσει τη συγκεκριμένη παραλία. Έχεις πάει όμως; Είναι μια από τις παραλίες της Αττικής που διαθέτει ζεστά νερά. Απέχει περίπου μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας και είναι κλεισμένη μέσα σε ένα πευκοδάσος που θα σου προσφέρει δροσιά και ηρεμία. Είναι μια βοτσαλωτή παραλία με κρυστάλλινα ζεστά νερά. Στα συν της είναι επίσης το γεγονός ότι έχει το απαραίτητο μέγεθος ώστε να μην έχει ποτέ συνωστισμό όσος κόσμος κι αν την επιλέγει. Αν αγαπάς τα καθαρά και ζεστά νερά τότε βρήκες που θα είναι η επόμενη βόλτα σου για μπάνιο. Δες ΕΔΩ στο χάρτη που βρίσκεται η Ψάθα.

παραλίες στην Αττική: Μικρό Καβούρι

Πηγή φωτογραφίας: Google Maps

Εκεί θα βρεις από τα πιο ζεστά νερά στην Αττική. Μια παραλία για χαλαρό μπάνιο κάτω από τον αττικό ήλιο. Πρόκειται για μια καθαρή αμμουδιά ιδανική για οικογένειες που μεταξύ άλλων σου προσφέρει και φυσική σκιά. Θα απολαύσεις το μπάνιο σου στα νερά μια ανάσα μακριά από την Αθήνα και θα επιστρέψεις στο σπίτι σου ανανεωμένος. Πάτησε ΕΔΩ για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται η παραλία και πώς θα την προσεγγίσεις. Είναι μια από τις εύκολα προσβάσιμες παραλίες στην Αττική εξ’ ου και τόσο δημοφιλής μαζί με το Μεγάλο Καβούρι.

Δασκαλειό

Πηγή φωτογραφίας: Google Maps

Κατευθυνόμαστε σε μια παραλία της Κερατέας που μπορεί να μην έχει κάτι το ιδιαίτερο που θα σε μαγνητίσει αλλά έχει βασικά πράγματα που θα σε κάνουν να την εκτιμήσεις. Καθαρά νερά, ωραία αφράτη άμμο και ζεστά νερά. Τι άλλο χρειάζεσαι, εξάλλου, για να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή Κυριακή για μπάνιο; Εκτός από ζεστό μπάνιο στην περιοχή θα απολαύσεις και καλό φαγητό σε μια από τις πολλές τοπικές ταβέρνες που θα βρεις. Ιδανική μονοήμερη δηλαδή. Δες πού βρίσκεται η παραλία Δασκαλειό ΕΔΩ.

Βραυρώνα

Πηγή φωτογραφίας: Google Maps

Μπορεί να μην είναι στη λίστα με αυτές που έχουν πολύ ζεστά νερά αλλά όσες φορές έχουμε πάει, απολαύσαμε ένα ωραίο και ζεστό μπάνιο. Έτσι μπήκε στη δική μας λίστα η παραλία Βραυρώνα. Θα απολαύσεις το μπάνιο σου εκεί έχοντας απομακρυνθεί μόνο 40 λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Τα καταγάλανα νερά είναι λοιπόν και μπορείς να βουτάς όσο κάνεις διάλειμμα από τη σκιά που σου προσφέρουν τα δέντρα. Μια από τις παραλίες στην Αττική που αξίζει να γνωρίσεις αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Δες πού βρίσκεται η παραλία πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

Οι παραλίες της Αττικής που σου προσφέρουν φυσική σκιά

Μικρό Πήλιο: Η κρυφή και καταγάλανη παραλία στην Αττική

Κάβο-Σκυλί: Ο άγνωστος τροπικός παράδεισος στην Αττική

Exit mobile version