Χορός: 5ο Φεστιβάλ Bollywood & Πολυπολιτισμικών Χορών

Το 5ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών έρχεται για τρεις  ημέρες «κατάδυσης» στον πολιτισμό, γεμάτες από μυστήριο, γοητεία, μουσική, χορό και απέραντη αισθητική στο ιστορικό Θέατρο Δόρα Στράτου, στο κέντρο της Αθήνας, από 7 – 9 Ιουλίου 2017.

Ετοιμαστείτε για μια γερή δόση Ανατολής αυτό το Σαββατοκύριακο! Το “Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών” επιστρέφει για 5η χρονιά στην Αθήνα.

Ανατολή και Δύση ανταμώνουν για τρεις μέρες στο  Θέατρο Δόρα Στράτου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που σκοπό έχει να αναδείξει τον πολιτισμό μέσα απο την Τέχνη του Χορού και της Μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία και την ομορφιά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών μέσω της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης, υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού και θα διαρκέσει απο τις 7 εώς τις 9 Ιουλιου.

Στo πλαίσιο του Φεστιβάλ Bollywood θα συμμετέχουν χορευτές, μουσικοί και άνθρωποι των γραμμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον θα λάβουν χώρα σεμινάρια, παραστάσεις, παρουσιάσεις και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Ειδικότερα, η Παρασκευή 7 Ιουλίου θα αποτελέσει την εναρκτήρια βραδιά του Φεστιβάλ με ένα opening party γεμάτο χορευτικές εκπλήξεις, στο Χώρο Τέχνης 14Μερα. Τις δύο επόμενες μέρες, Σάββατο 8/7 και Κυριακή 9/7, θα πραγματοποιηθούν δύο μεγάλες Παραστάσεις του Φεστιβάλ, όπου θα εμφανισθούν μεγάλοι δάσκαλοι, εκπαιδευτές, χορευτές και σύνολα, ενώ τo Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και ο «4ος Διεθνής Διαγωνισμός χορού Bollywood».

Οσο αφορά στην εκπαιδευτική πλευρά του Φεστιβάλ Bollywood, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν 13 διαφορετικά σεμινάρια  από κορυφαίους δασκάλους με τεχνικές και χορογραφίες. Φυσικά, κατά τη διάρκεια των 2 μεγάλων show και  του Διαγωνισμού, δεν θα μπορούσε να λείπει απο το χώρο του Θεάτρου, το μίνι Bazaar με ινδικά προϊόντα, ρούχα, αξεσουαρ αλλά και ινδικά μικρογεύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, το διαγωνισμό, τα σεμινάρια και τα  εισιτήρια, δείτε:  www.bollywoodfestival.gr 

(Visited 202 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει