Χορός: “Η βασίλισσα του Χιονιού στον πάγο” – Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου

Τα φετινά Χριστούγεννα, ένα από τα πιο διάσημα παραμύθια, η «Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, θα ζωντανέψει στην παγοπίστα του Tae Kwon Do.

Τι παρουσιάζεται

Tο φημισμένο Russian Circus on Ice, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τριάντα καταξιωμένους χορευτές-ακροβάτες.

Το καλλιτεχνικό πατινάζ συναντά την τέχνη του τσίρκου και τη μαγεία του χορού σε ένα πλούσιο υπερθέαμα που τα έχει όλα: ακροβατικά, δεξιοτεχνία, κομψότητα, χάρη, επιδέξια ταχυδακτυλουργικά, ευφάνταστες χορογραφίες, χρώματα, βίντεο, ειδικά εφέ, 3D προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά, θεαματικά κοστούμια και μελωδίες από τα πιο διάσημα έργα της κλασικής μουσικής.

Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι, αφηγείται τη συγκινητική περιπέτεια δύο φίλων. Της Γκέρντα, η οποία αναζητώντας τον αγαπημένο της φίλο καταφέρνει να φθάσει έως το παγωμένο παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι, στο τέλος του οποίου, χάρη στη δύναμη της φιλίας, το θάρρος και την αγάπη, οι πρωταγωνιστές θα ξεπεράσουν όλους τους κινδύνους και τα εμπόδια.


(Visited 96 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει