Κύθηρα: Μπάνιο στην εξωτική παραλία Κακιά Λαγκάδα

Γαλάζια νερά και μια αμμουδιά που σου μένει αξέχαστη

Τα Κύθηρα χαρακτηρίζονται για τις παραλίες τους με τα καθαρά νερά και την ωραία άμμο ή ψιλό βοτσαλάκι. Θα βρεις ονειρεμένες αμμουδιές με όλα όσα θες για χαλαρές στιγμές και δροσερό μπάνιο. Κάποιες από αυτές ξεχωρίζουν για την ομορφιά και την καθαρότητα των νερών τους. Όπως είναι η εξωτική παραλία Κακιά Λαγκάδα. Μια παραλία όνειρο με φυσικό περιβάλλον που σε παραπέμπει ξεκάθαρα σε τοπία Ιονίου Πελάγους. Θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς εκεί. Η παραλία με τα πιο καθαρά νερά, σε συνδυασμό με το πιο βαθύ φαράγγι των Κυθήρων κάνουν το τοπίο μοναδικό.

Η παραλία Κακιά Λαγκάδα στα Κύθηρα

Η Κακιά Λαγκάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες παραλίες των Κυθήρων. Έχει βραβευτεί για τα καθαρά κριστάλινα νερά της με την Μπλέ σημαία. Όταν επισκεφθείς την παραλία θα μαγευτείς από την ποιότητα της αμμουδιάς που την περιβάλλει καθώς και από την ιδιαιτερότητα του τριγύρω τοπίου που την περιβαλλει. Στο μεγαλύτερο μέρος της είναι οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Expand player

Στην είσοδο της παραλίας θα βρεις μπαρ με δυνατή μουσική που θα σου φτιάξει την διάθεση. Τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνονται τουρνουά beach volley και τα τοπικά barbarosa days που είναι διαγωνισμοί πάνω σε πειρατικές δεξιότητες.

Λίγα μέτρα πιο δίπλα από την κεντρική παραλία ,υπάρχει μια μικρή παραλία 50 μέτρων με βότσαλο. Στην πίσω μεριά βρίσκεται το επιβλητικό φαράγκι της Κακιάς Λαγκάδας με λιμνάζοντα νερά.

Όσα θες να ξέρεις για την παραλία Λαγκάδα

Η Κακιά Λαγκάδα είναι 5 χιλιόμετρα από την τοποθεσία της Αγίας Πελαγίας και 28 χιλιόμετρα περίπου από το λιμάνι του νησιού το Διακόφτι. Φεύγοντας από την Αγία Πελαγία προς την παραλία, μετά από 500 μέτρα θα συναντήσεις τραχύ χωματόδρομο για το μεγαλύτερο μέρος. Η παραλία της Λαγκάδας βραβεύεται με το διεθνές σύμβολο ποιότητας ακτών, τη Γαλάζια Σημαία.

Σε όποια παραλία των Κυθήρων κι αν βρεθείς, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσεις καθαρά νερά και όμορφα τοπία. Από αυτά που θα κάνουν το νησί να κερδίσει μια θέση στην καρδιά σου. Η Κακιά Λαγκάδα και τα Κύθηρα γενικά είναι το νησί που πάντα επιστρέφεις…

Διαβάστε επίσης:

Η παραλία με την ποταμίσια άμμο μια ώρα μακριά από την Αθήνα

Οι παραλίες της Αττικής που σου προσφέρουν φυσική σκιά

Μικρό Πήλιο: Η κρυφή και καταγάλανη παραλία στην Αττική

Exit mobile version