Γνωρίζοντας την Αττική

42 Βίντεο
ATTIKI 23 Kakia Skala 02
0

Αττική | Μπανάκι στην Κακιά Θάλασσα !

Αυτή τη φορά πάμε στην περιοχή της Κερατέας! Άκρως καλοκαιρινό επεισόδιο για την Κακιά Θάλασσα, παραλία που θυμίζει Πήλιο, είναι, όμως, μόλις μισή ώρα από το κέντρο τη Αθήνας! Δείτε το βίντεο και φύγαμε για κολύμπι!
_SIK7051
0

Αττική: Μια περιπέτεια στον Κιθαιρώνα και τα Βίλια

Μια ανοιξιάτικη απόδραση στα Βίλια, ένα όμορφο μικρό χωριουδάκι στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, του βουνού στο οποίο κατα τη μυθολογία, ο Ηρακλής πάλεψε με ένα λιοντάρι. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις ομορφιές που κρύβονται μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα!
DSCN2199-min
0

Αττική: Εκδρομή στην καλοκαιρινή Ραφήνα!

Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην πόλη, στο λιμάνι της Ραφήνας και τις παραλίες της. Ψηλά, με το λιμάνι από κάτω και το Αιγαίο στον ορίζοντα είναι σαν να σου λέει «πάρε φόρα και βούτα», μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα!
ATTICA_episode_11_ALSOS VEIKOU-2
0

Αττική: Ανοικτοί χώροι της Αθήνας | Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι

Όαση, από τις ελάχιστες της Αθήνας. Μια έκταση περίπου 250 στρεμμάτων, ένα μικρό κομμάτι από τα πάλαι ποτέ κτήματα του μεγαλοτσιφλικά Βέικου. Είναι ένα μέρος για όλους. Για βόλτα, για άθληση, για ποδήλατο, για σκέιτ μπορντ, για πικ νικ, για καφέ, για ό,τι τραβά η όρεξή σου.
ATTICA_episode_09_VOULIAGMENI-3
1

Αττική: Ζεστές βουτιές στο καταχείμωνο στη λίμνη της Βουλιαγμένης

Αν δεν είσαι χειμερινός κολυμβητής, αλλά σου αρέσει το κολύμπι – το οποίο ανοίγει και την όρεξη – σου έχω λύση. Με θερμοκρασία νερού που δεν πέφτει κάτω από τους 21° Κελσίου η λίμνη της Βουλιαγμένης είναι ό,τι πρέπει ως κοντινός προορισμός αναζωογονητικής απόδρασης.