Κινηματογράφος: “Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει”, σε σκηνοθεσία του Rob Marshall

Η ταινία “Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει”, σε σκηνοθεσία του Rob Marshall, κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου, από την Feelgood. Μία ολοκαίνουργια υπερπαραγωγή της Disney.

Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει, για να βοηθήσει τη νέα γενιά των Μπανκς, να ξαναβρεί τη χαμένη χαρά της ζωής. Σε αυτό το φαντασμαγορικό σίκουελ το κοινό θα παρασυρθεί στον νοσταλγικό, απολαυστικό και μελωδικό κόσμο που σκηνοθετεί ο Rob Marshall.

Η ταινία είναι υποψήφια για 4 Χρυσές Σφαίρες:

Καλύτερης Ταινίας (Κωμωδίας ή Μιούζικαλ), Μουσικής για τον Marc Shaiman, Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Emily Blunt και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Lin-Manuel Miranda.

Υπόθεση

Βρισκόμαστε στην Αγγλία, τη δεκαετία του 1930. Ο Μάικλ Μπανκς ήταν μικρό παιδί, όταν η νταντά Μαίρη Πόπινς εμφανίστηκε στη ζωή του, αλλά τώρα πια μεγάλωσε και έχει κάνει τρία δικά του παιδιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι στο Λονδίνο της Οικονομικής Ύφεσης και η οικογένεια του παλεύει, να ξεπεράσει μία σημαντική απώλεια. Τα παιδιά του Μάικλ αναλαμβάνουν ευθύνες που τα αναγκάζουν, να μεγαλώσουν απότομα, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.

Ευτυχώς, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, όταν η νέα και αινιγματική νταντά με τις μαγικές ικανότητες εισβάλει στη ζωή τους. Παρέα με τον Τζακ, παρασέρνει τα παιδιά της οικογένειας Μπανκς σε μία σειρά από φαντασμαγορικές περιπέτειες.

Σκηνοθεσία: Rob Marshall

Σενάριο: David Magee

Πρωταγωνιστούν: 

Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Pixie Davies, Nathanael Saleh, Joel Dawson, Colin Firth, Meryl Streep, Angela Lansbury, Dick Van Dyke

Στην ελληνική μεταγλώττιση συμμετέχουν:

Βάσια Ζαχαροπούλου, Άρης Πλασκασοβίτης, Βασίλης Παπαστάθης, Άριελ Κωνσταντινίδη, Πέγκυ Μανωλά, Δημήτρης Μάριζας, Γιάννης Κοιλάκος, Λίλα Μουτσοπούλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Κώστας Δαρλάσης, Ζωή Ρηγοπούλου

More info: Έως τις 2 Ιανουαρίου 2019 στους κινηματογράφους

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει