Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

 

Φώτης Γαρυφαλάκηςομάδα-Φώτης

O Φώτης Γαρυφαλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε σκηνοθεσία και φωτογραφία στη σχολή  Σταυράκου και Χατζίκου. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στη Εκπαιδευτική Τηλεόραση σαν σκηνοθέτης  κάνοντας εκπαιδευτικές ταινίες και ντοκιμαντέρ, οι οποίες προβάλλονται στη δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ  στο δορυφορικό της πρόγραμμα και το κανάλι της Βουλής. Εκτός από τη σκηνοθεσία, ασχολήθηκε με την  Οργάνωση και Δ/νση παραγωγής, σενάριο, φωτογραφία, μοντάζ, μουσικές επιμέλειες, σήματα εκπομπών  και διαφημιστικά σποτ.

Συμμετείχε σε ξένα και ελληνικά φεστιβάλ όπως, Διεθνές φεστιβάλ Αμιέν Γαλλία, Διεθνές φεστιβάλ Ροβερέτο της Ιταλίας, Διεθνές φεστιβάλ στην Πούλα της Κροατίας, Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Αγών Ελλάδα, Διεθνές Φεστιβάλ Eco Films στη Ρόδο, Διεθνές φεστιβάλ Πάτρας, φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας, με πολλές διακρίσεις. Δίδαξε σκηνοθεσία στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ- στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα » Γίνε Σκηνοθέτης » Αυτόν το καιρό ασχολείται, σαν σκηνοθέτης στην ελεύθερη αγορά ενώ στα ενδιαφέροντά του είναι η μουσική σαν μέλος ελληνικού γκρουπ.

 Ντίνα Παπαδοπούλουομάδα-Ντίνα Παπαδοπούλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και το σαράκι της δημοσιογραφίας ήρθε ως συνέπεια της αγάπης της για τον αθλητισμό, τομέα τον οποίο δεν εξάσκησε ποτέ επαγγελματικά.

Για πολλά χρόνια βρέθηκε στο τμήμα διόρθωσης και επεξεργασίας ύλης της πάλαι ποτέ έγκριτης οικονομικής εφημερίδας “ΚΕΡΔΟΣ”, ενώ παράλληλα πολλές συγγραφικές της προσπάθειες είδαν το φως της δημοσιότητας τυπωμένες σε περιοδικά, εφημερίδες τοπικού και ειδικού Τύπου, αλλά και μέσα από συνεργασίες με sites και ραδιόφωνο, που η χάρη της έφθασε μέχρι τη μακρινή… Αυστραλία!

Αν και παιδί της παλιάς γενιάς δημοσιογράφων, που γράφουν ακόμα με το… μολύβι και χρησιμοποιούν τη γόμα, το “ανάγκα και οι θεοί πείθονται” οδήγησε τα βήματά της στην πιο σύγχρονη μορφή της δημοσιογραφίας, τον ηλεκτρονικό Τύπο, όπου ευτυχώς βρήκε την Ιθάκη της… κάνοντας το ταξίδι στα… Κύθηρα με πλοηγό το Ιντερνετ και συνοδοιπόρους τα πλήκτρα του Η/Υ.

Όταν την ρωτούν εάν είναι ευχαριστημένη σε αυτά τα “νερά” του κυβερνοχώρου, απαντά: «Θα το διαπιστώσετε μέσα από την κοινωνική μας δικτύωση όταν και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν!»

Ηλίας Φραγκουλόπουλοςilias fragkoulopoulos

Απο τα νεότερα μέλη της ομάδας, ο Ηλίας έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και πλέον ασχολείται με το digital. Στον ελέυθερο χρόνο του ασχολείται με την φωτογραφία και με το ποδόσφαιρο. Είναι από την Νάξο και είναι τρελός και παλαβός για το νησί του!

Γράφει για διάφορα μέρη της Ελλάδας και αναδεικνύει τις ομορφιές και τα μυστικά τους.