Θέατρο: “Η Ψιλικατζού” της Κωνσταντίνας Δελημήτρου, στον Πολυχώρο Vault

Η πολυαγαπημένη “Ψιλικατζού” της Κωνσταντίνας Δελημήτρου, σε διασκευή-σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά και με την Ελένη Ουζουνίδου στον ομώνυμο ρόλο, μας περιμένει στον Πολυχώρο Vault. 

“Η Ψιλικατζού”, βασισμένη στο αιχμηρό, αστείο και βαθιά συγκινητικό Best Seller βιβλίο της Κωνσταντίνας Δελημήτρου μας περιμένει στον Πολυχώρο Vault. Σε θεατρική διασκευή–σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά. Στον ομώνυμο ρόλο η Ελένη Ουζουνίδου. 

Λίγα Λόγια για την θεατρική παράσταση

Μια Ψιλικατζού, που με τη βοήθεια της αδερφής της θα μας αφηγηθεί την ιστορία της μέσα από το μαγαζάκι της. Την απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας που το μόνο που ήθελε, ήταν να γίνει μητέρα. Και που με πολύ ανθρώπινο, αυθόρμητο και ειλικρινή τρόπο βγάζει από μέσα της, όλα εκείνα που νιώθει και σπάει τη σιωπή για ένα θέμα-ταμπού, την υπογονιμότητα. Μια κατάθεση ψυχής, μια βαθιά κι αληθινή εξομολόγηση.

Λίγα λόγια για το Βιβλίο

Ένα εξαιρετικό βιβλίο, με δύο όψεις. Η πρώτη είναι αυτή του e-ημερολογίου της “ψιλικατζούς”. Η δεύτερη αυτή των προσπαθειών της να τεκνοποιήσει. Ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός, χαράς–λύπης, εύθυμου–σοβαρού.

Ένα βιβλίο χωρισμένο σε δύο κόσμους, βασισμένο σε δύο ημερολόγια. Από τη μια το διαδικτυακό της ημερολόγιο, βασισμένο σε ένα blog που έκανε πάταγο, (http://psilikatzoy.blogspot.com/) και από την άλλη το προσωπικό της.

Μια κοπέλα που γράφει μέσα από ένα ψιλικατζίδικο για την καθημερινότητά της. Παράλληλα δείχνει την προσπάθεια δέκα χρόνων να κάνει παιδί. Τα κέντρα γονιμότητας, οι εμβρυολόγοι, οι γυναικολόγοι, οι αίθουσες αναμονής, οι εξωσωματικές και οι ιατρικές εξετάσεις, το ταξίδι από μήνα σε μήνα από τη μια υπόσχεση στην άλλη, τα άγχη, οι αγωνίες, οι ελπίδες, οι απογοητεύεις.

Παίζουν: Ελένη Ουζουνίδου, Άννα Ψαρρά

Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Δελημήτρου

Δραματουργική επεξεργασία–Διασκευή–Σκηνοθεσία: Δημήτρης Καρατζιάς

More info: Έως την Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 19:00, Παρασκευή και Κυριακή στις 21:15

Location: Vault Theatre Plus, Μελενίκου 26, Αθήνα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 213-0356472 | www.viva.gr

(Visited 33 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει