Θέατρο: Οι “Ήρωες” ξανά στο Θέατρο Βασιλάκου!

Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Ήρωες” επέστρεψε για 2η συνεχή χρονιά. Η συγκινητική αυτή κωμωδία μας υποδέχεται έως τις 30 Ιανουαρίου 2019, στο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Οι σπουδαίοι ηθοποιοί και “Ήρωες” Γιάννης ΦέρτηςΔημήτρης Πιατάς και Ιεροκλής Μιχαηλίδης, συναντώνται πάλι και μας περιμένουν να απολαύσουμε το σπουδαίο έργο του Gerald Sibleyras, σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς και μετάφραση Μαριάννας Τόλη.

Μία μικρή σύνοψη:

Τρεις γκρινιάρηδες βετεράνοι στρατιωτικοί ζουν έγκλειστοι σε ένα νοσοκομείο αναπολώντας τις παλιές τους δόξες. Ζουν με το όνειρο, πως μια μέρα θα καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ξαναβρεθούν στον έξω κόσμο. Έτσι, καταστρώνουν φιλόδοξα και ανέφικτα σχέδια για την αποχώρησή τους, διασκεδάζοντας με την φαντασία τους την ανημποριά τους να κουνήσουν έστω και ένα μέτρο.

Μία κωμωδία αληθινή που μετατρέπει τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους σε ήρωες και με όπλο την σκέψη τους ταξιδεύουν εκεί, που δεν μπορούν να φτάσουν!

Λίγα λόγια για τον Gérald Sibleyras και το έργο του

Ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Gérald Sibleyras γεννήθηκε το 1961 στο Παρίσι. Το έργο του «Heroes» ή «Le Vent des Peupliers»  γράφτηκε το 2003, ενώ η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στο Théâtre Montparnasse, λαμβάνοντας τέσσερις υποψηφιότητες βραβείου Molière, συμπεριλαμβανομένου και του καλύτερου συγγραφέα (Meilleur Auteur-Best Author).

H κωμωδία “Ήρωες” παρουσιάστηκε και στο θέατρο Vakhtangov στην Ρωσία σε σκηνοθεσία του Rimas Touminas. Το έργο μεταφράστηκε επίσης από τον Τομ Στόππαρντ και παρουσιάστηκε στο West End του Λονδίνου. Επιπλέον, τιμήθηκε με το Lawrence Olivier Best New Comedy Award.

Μην το χάσετε!

Σκηνοθεσία: Νιkita Milivojevic

Μετάφραση: Μαριάννα Τόλη

Παίζουν: Γιάννης Φέρτης, Δημήτρης Πιατάς, Ιεροκλής Μιχαηλίδης

More info:

Κάθε Τετάρτη & Κυριακή στις 18:00 και κάθε Σάββατο στις 21:00

Έως τις 30 Ιανουαρίου 2019

Location: Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, Προφ. Δανιήλ 3-5 & Πλαταιών, Κεραμεικός, Αθήνα

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 2110132002-5, 2121042777 | 11876 | www.viva.gr

(Visited 169 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει