Κεφαλονιά: Παραλία Αντίσαμος

Η παραλία Αντίσαμος βρίσκεται κρυμμένη μέσα σε έναν μεγάλο κόλπο. Περιβάλλεται από καταπράσινο ανθισμένο τοπίο που φτάνει μέχρι τη θάλασσα.

 Η παραλία

Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Κεφαλονιάς, πολύ κοντά στο λιμάνι της Σάμης. Είναι μια από τις πιο όμορφες και γνωστές παραλίες του νησιού. Στην παραλία της Αντισάμου γυρίστηκαν πλάνα από την ταινία “Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι”, το 2000, συμβάλλοντας στην τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς σε όλο τον κόσμο.

Όταν θα επισκεφθείς την Αντίσαμο, θα βρεις μια οργανωμένη παραλία με
ομπρέλες, ξαπλώστρες, καφέ-bars και κιόσκι για water-sports. Τους καλοκαιρινούς μήνες, η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη από τουρίστες που φτάνουν οδικώς, αλλά και από επιβάτες πολυτελών σκαφών που προσεγγίζουν την ακτή.

Όταν θα επισκεφθείς την Αντίσαμο θα βρείς μια οργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, καφέ-bars και κιόσκι για water-sports. Τους καλοκαιρινούς μήνες δέχεται μεγάλη επισκεψημότητα από τους τουρίστες. Πολλοί προσεγγίζουν την παραλία με πολυτελή σκάφη.

Βουτώντας στα μαγικά νερά της, η θέα είναι ιδιαίτερη, καθώς θα παρατηρήσεις το νότιο τμήμα της Ιθάκης το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά με την Κεφαλονιά και δύσκολα μπορείς να το ξεχωρίσεις.

Πληροφορίες

Το οδικό δίκτυο είναι με άσφαλτο και διασχίζει ένα τοπίο πανέμορφο με θαυμάσια θέα προς την παραλία της Αντισάμου. Μπορείς να παρκάρεις με άνεση γύρω από την παραλία καθώς υπάρχει μεγάλης έκτασης πάρκινγκ.

(Visited 255 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει