Κινηματογράφος: Film Factory 2018 στο Ωδείο Αθηνών!

Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών διοργανώνει φέτος το έβδομο Film Factory, από τις 14 έως τις 17 Δεκεμβρίου, στους χώρους του Ωδείου Αθηνών.

Το Film Factory, αποτελεί την κύρια εκπαιδευτική δράση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Παράλληλα, αποτελεί πεδίο συνεργασίας με εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και άλλους φορείς, στοχεύοντας σε μια διαρκή ποιοτική αναβάθμιση του περιεχομένου του.

Πρωταγωνιστές είναι οι Βραβευμένοι Κινηματογραφιστές της χρονιάς, που καλούνται να παραδώσουν αφιλοκερδώς σεμινάρια και εργαστήρια, ο καθένας στον τομέα του, δημιουργώντας γέφυρες γνώσης κι εμπειρίας, με τη νέα γενιά συναδέλφων.

Επίσημος προσκεκλημένος του φετινού Film Factory, είναι ο βραβευμένος σκηνοθέτης Tomer Heyman, που θα πραγματοποιήσει masterclass με τίτλο “How to build relationship with a documentary character?“. Το masterclass, γίνεται σε συνεργασία με το Cine Doc.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις του Film Factory, εντάσσεται μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο Hollywood Greek Fire”, του γνωστού φωτογράφου Σάκη Λάλα. Πρόκειται για μια σειρά πορτρέτων, επαγγελματιών του σινεμά που διαπρέπουν στο Hollywood και είναι ελληνικής καταγωγής. Από τον παραγωγό Jim Gianopulos και την Ειρήνη Παππά, ως τον προσφάτως βραβευμένο με Όσκαρ, Alexandre Desplat.

Είσοδος Ελεύθερη

More info:

Από 14 έως 17 Δεκεμβρίου 2018

Location: Ωδείο Αθηνών, Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: hellenicfilmacademy.gr

(Visited 31 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει