Μουσική: Ο Mihail Yossifov και η Athens Big Band στο Ολύμπια

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας υποδέχεται την Athens Big Band και τον Mihail Yossifov για μια μοναδική βραδιά jazz μουσικής.

Οι ακροατές θα απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι με συνοδούς τον Mihail Yossifov και την Athens Big Band. Μία περιπλάνηση στην jazz ιστορία από τα blues και το swing μέχρι τις ατμοσφαιρικές μπαλάντες και το εκρηκτικό funk.

Η συναυλία εστιάζει στην τρομπέτα ως σολιστικό όργανο. Πρωταγωνιστής θα είναι ένας από τους σημαντικότερους σολίστες της γενιάς του στην Ευρωπαϊκή, αλλά και παγκόσμια σκηνή της jazz μουσικής, ο Mihail Yossifov. Ο καταξιωμένος μουσικός και συνθέτης, που έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες ανάμεσά τους οι:

Mike Stern, Dave Weckl, Mezzoforte, Dephazz, Pink Martini, Peter Herbolzheimer, Karen Bernod και Poogie Bell, έχει μαγέψει ξανά το αθηναϊκό κοινό στο πλαίσιο του Athens Technopolis Jazz Festival.

Τον σπουδαίο σολίστα συνοδεύει η Athens Big Band. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει ιστορικές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις των πρωτοπόρων δημιουργών της μουσικής φιλολογίας για σύνολα Big Band και καλύπτει ένα πολύ ευρύ φάσμα των μουσικών ρευμάτων της jazz.

Mihail Yossifov και Athens Big Band μας καλούν σε μία μοναδική μουσική παράσταση. Αυτήν τη φορά στο ιστορικό Ολύμπια, το εμβληματικό μουσικό θέατρο στο κέντρο της πόλης!

Να είστε όλοι εκεί!

More info: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ώρα έναρξης: 20.30

Location: Ολύμπια-Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, Ακαδημίας 59, Αθήνα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-3642540 | www.opanda.gr | www.viva.gr

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει