Μιούζικαλ: “Hair” – Θέατρο Χώρα

Το διάσημο rock μιούζικαλ HAIR ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Γιορτάζοντας την επέτειο των 50 χρόνων από την πρώτη του παράσταση.

Τι παρουσιάζεται

Tότε, που στο περίφημο summer of love στο Σαν Φρανσίσκο, συγκεντρώθηκαν 20.000 χίπις για να διαδηλώσουν ειρηνικά τα αιτήματα τους για ελευθερία, αγάπη, φιλία, ισότητα και σεξουαλική απελευθέρωση. Έτσι γεννήθηκε και το HAIR. Μια παράσταση εμπνευσμένη από τα συνθήματα, τη ζωντάνια και τις ιδέες του κινήματος των χίπις.

Στην ελληνική παράσταση, το HAIR συγκεντρώνει ταλαντούχους νέους ηθοποιούς και τραγουδιστές, απ΄ όλο το φάσμα της ελληνικής σκηνής. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Μαλισσόβα,μας υπόσχεται το πιο φαντασμαγορικό, τολμηρό και πολύχρωμο μιούζικαλ που έχουμε δει ποτέ στη χώρα μας. Στην παράσταση θ΄ακούσουμε για πρώτη φορά και τα τραγούδια που έγιναν ύμνοι του αντιπολεμικού κινήματος για το Βιετνάμ. Όπως το «Age of Aquarius» και το «Let the sunshine in». Το hair παρουσιάζεται αυτή την εποχή ταυτόχρονα σε Αθήνα και Λονδίνο.(Visited 270 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει