Μουσική: Carla Bruni- French Touch – Θέατρο Παλλάς

Η Carla Bruni, η πιο πολυσυζητημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, ξεκινάει την παγκόσμια μουσική της περιοδεία επιλέγοντας για πρώτο σταθμό την Αθήνα και το θέατρο Παλλάς

Τι παρουσιάζεται

Η επιλογή της Αθήνας για το ξεκίνημα της περιοδείας της δεν είναι καθόλου τυχαία. Η ίδια είναι λάτρης του ελληνικού πολιτισμού. Αποφάσισε να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της με το «French Touch», στην χώρα μας.

«French Touch» είναι κι ο τίτλος του νέου της άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο. Περιέχει μια συλλογή με διασκευές γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά. Την παραγωγή τους έχει κάνει ο θρυλικός παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster.                                                             Το πρώτο single, του CD της «French Touch» είναι το «Enjoy the Silence», το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990.

Στη συναυλία, η Carla Bruni θα ερμηνεύσει τραγούδια κυρίως από το νέο της άλμπουμ, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της . Θα τη συνοδεύουν και 4 σολίστες με κιθάρα, πλήκτρα, κρουστά και τσέλο.(Visited 68 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει