Μουσική: Ο Διονύσης Σαββόπουλος στο “Άλσος” με τα “Τραγούδια των άλλων”

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το καλοκαίρι στην «Ταράτσα του Φοίβου», παρουσιάζει κάθε Σάββατο και Κυριακή “Τα τραγούδια των άλλων” στο νέο του στέκι, “Το Άλσος”.

Ο αγαπημένος Διονύσης Σαββόπουλος ήρθε για να ταξιδέψει τα Σάββατα και τις Κυριακές μας με ένα πρόγραμμα διαφορετικό από το αναμενόμενο! Γιατί διαφορετικό; Διότι, τα τραγούδια που επέλεξε δεν είναι δικά του αλλά επιτυχίες…”των άλλων”!

Ο ίδιος λέει:

“Έφτιαξα ένα πρόγραμμα που έχει για τίτλο “Τα Τραγούδια των Άλλων”  και αποτελείται κυρίως από τραγούδια άλλων δημιουργών. Μην φανταστείτε ένα πρόγραμμα ντε και καλά αριστουργημάτων, μολονότι πολλά από αυτά είναι όντως αριστουργήματα, όπως π.χ. “Το τρεχαντήρι” του Αττίκ, το “5 μάγκες στον Περαία” του Γιοβάν Τσαούς , “Ο Κεμάλ” του Χατζιδάκι ή “Το αερικό” του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Γενικά έχω διαλέξει λαϊκά, έντεχνα και άλλα πιο απλά και ελαφρά τραγούδια όπως π.χ. “Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά” της Βέμπο ή το “Φίλα με ακόμα του Μαραβέγια”. Έχει και η ελαφρότητα δικαίωμα στην ψυχή.

Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα σύνολο από τραγούδια, που με επηρέασαν για διάφορους λόγους. Είναι μνήμες, τις ιστορίες των οποίων δεν θα χάσω την ευκαιρία, να σας διηγηθώ εκεί.”

Τον Διονύση Σαββόπουλο συνοδεύουν οι μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου, Βασίλης Χατζηνικολάου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Δημήτρης Λάππας, Βαγγέλης Τούντας και η Εύη Μάζη.

More info:

Κάθε Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.00

Location: Άλσος, Πεδίο του Άρεως, Αθήνα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-8227471

(Visited 46 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει