Μουσική: “Γυναικεία Υπόθεση” (Μαρινέλλα – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία) | ΓΚΑΖΙ LIVE

Τρεις μεγάλες φωνές. Τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές κύριες του Ελληνικού τραγουδιού.

Τι Παρουσιάζεται

Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ξαναβρίσκονται μαζί και τη χειμερινή σεζόν.

Μοναδικές μουσικές διαδρομές με τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες. Η κάθε μία έχει ιδιαίτερο ύφος, μοναδικό ταλέντο και αξεπέραστες ερμηνείες.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, με στόχο να χαρίσουν απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο.

Συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, και φέτος !

Συντελεστές

Η Μαρινέλλα, είναι η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού και η μόνη στην οποία μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη «μύθος». Με τις αξεπέραστες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές και συγχρόνως να εμπνέει νεότερες γενιές.

Η Ελένη Βιτάλη, η χαρισματική ερμηνεύτρια, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες. Συναρπάζει με το ευρύ ρεπερτόριο της και ξεσηκώνει τον κόσμο.

Η Γλυκερία, έχει σφραγίσει με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του τραγουδιού, θεωρείται η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Σε κάθε εμφάνισή της, ενθουσιάζει το κοινό.

(Visited 76 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει