Μουσική: O Mario Biondi στο Κέντρο Πολιτισμου Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Ο Mario Biondi μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό live την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τον Ιταλό τραγουδιστή της soul – jazz Mario Biondi, που με τη βαθιά και χαρακτηριστική φωνή του θα ταξιδέψει το κοινό του την τελευταία νύχτα του χρόνου, τραγουδώντας μελωδίες στα αγγλικά και στα ιταλικά.

Ο Mario Biondi έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο νέος Barry White», λόγω της ξεχωριστής χροιάς της φωνής του.

Λίγα Λόγια για τον Mario Biondi:

Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Handful of Soul, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ακολούθησαν τα εξίσου επιτυχημένα, άλμπουμ: I Love You More (2007), If (2009), Yes, You (2010), Due (2011), Sun (2013), Mario Christmas (2013), Beyond (2014) και Brasil (2018).

Έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ τζαζ της Ευρώπης, έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους συνθέτες της εποχής μας, όπως ο Burt Bacharach, κι έχει δώσει εκατοντάδες sold out συναυλίες στα μεγαλύτερα θέατρα της Ευρώπης, όπως το Royal Albert Hall στο Λονδίνο και το Parco della Musica στη Ρώμη.

Μία μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε!

More info: Η εκδήλωση περιλαμβάνεται στο Χειμερινό Πρόγραμμα της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italy-Greece 2018/2019, που διοργανώνει η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα.

Location: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 216-8091000

(Visited 34 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει