Μουσική: Η Φωτεινή Δάρρα στο Half Note Jazz Club

Η Φωτεινή Δάρρα έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία των πρώτων της παραστάσεων, επιστρέφει στο Half Note. Μία μοναδική βραδιά με υπέροχες ερμηνείες που δεν πρέπει να χάσετε, την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019.

Μια μαγική βραδιά με την Φωτεινή Δάρρα!Μερικά από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια όλων των εποχών σε ερμηνείες που ξαφνιάζουν, συγκινούν και ψυχαγωγούν!

Ο Γιώργος Παπαχριστούδης συνοδεύει την ταξιδιάρικη φωνή της ερμηνεύτριας με το πιάνο, η οποία ερμηνεύει τραγούδια της εποχής του ’30 μέχρι σύγχρονα ελληνικά και ξένα. Οι δυο τους μαζί μας ταξιδεύουν στην απέραντη θάλασσα των πιο υπέροχων τραγουδιών!

“Μην το ρωτάς τον ουρανό”, “Rien de rien”, “Suspicion”, “Ξύπνα αγάπη μου”, “Σταγόνα σταγόνα”, “Αγόρι μου”, “Love for sale”, “Just the two of us”, “Θέλω κοντά σου να μείνω” είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια, που θα ακουστούν το βράδυ αυτό. Δεν θα λείψουν το πορτογαλέζικο “Cancao do mar” σε μια ξεχωριστή ερμηνεία και η καινούργια διασκευή του “Γελάς” του Κώστα Καπνίση.

“ΈΡΩΤΑΣ… όπως τότε”… για να ερωτευτείτε πάλι από την αρχή. Ένα μοναδικό ρεσιτάλ για δυο χέρια και μια φωνή. Μια συνύπαρξη που δεν πρέπει να χάσετε!

More info: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:30

Location: Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μέτς

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-9213310 | www.halfnote.gr | www.viva.gr

(Visited 23 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει