Τέχνη: Η ομαδική έκθεση “Re-thinking environment”, στη ΔΛ Gallery

Η ΔΛ Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Re-thinking Environment”, σε επιμέλεια της Νίνας Κασσιανού.

Η ζωή εκτυλίσσεται σε πολλά και διαφορετικά περιβάλλοντα: φυσικά, αστικά ή βιομηχανικά. Αυτά συμπλέουν και αλληλοεπηρεάζονται με αμφιλεγόμενα πολλές φορές επακόλουθα. Αλλά πώς ο χαρακτήρας και η όψη του περιβάλλοντος επηρεάζουν την εμπειρία μας από το χώρο, που ζούμε και κινούμαστε. Πώς αυτός ο χώρος και αυτή η εμπειρία ερμηνεύονται και παρουσιάζονται από τους φωτογράφους; Αυτά είναι τα ερωτήματα που αποτελούν το σημείο εκκίνησης για την έκθεση με τίτλο “Re-thinking Environment”.

Η έκθεση εστιάζει σε ζητήματα που σχετίζονται με τη φύση και την ανθρωπότητα και συμβάλει στην συζήτηση, που γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο γύρω από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Εξερευνά την αλλαγή του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος και αναδεικνύει την ανάγκη μιας ευρύτερης και πιο αποτελεσματικής αντιμετώπισης της υποβάθμισής του.

Επιμέλεια έκθεσης: Νίνα Κασσιανού

Συμμετέχουν: 

Γιώργος Γιατρομανωλάκης, Χριστόφορος Δουλγέρης, Ανάργυρος Δρόλαπας, Κώστας Ορδόλης, Γιάννης Τζώρτζης, Έφη Χαλιορή, Πάνος Χαραλαμπίδης & Μαίρη Χαιρετάκη, Julia Braun, Lisa Hoffmann, Magda Hueckel, Katrin Koenning, Diana Lelonek, Beba Stoppani

Διάρκεια έκθεσης: Έως 4 Μαΐου 2019

Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη – Σάββατο 12:00 – 17:00
Πέμπτη – Παρασκευή 12:00 – 19:00

Location: ΔΛ Gallery, Μεσολογγίου 55α, Πειραιάς,

Πληροφορίες: 210-4631933 | www.dlgallery.gr

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει