Πάρος : Παραλία Σάντα Μαρία

Μια εξωτική παραλία στις ακτές της Πάρου.

Η παραλία

Για πολλούς η Παραλία Σάντα Μαρία πρόκειται για την καλύτερη παραλία της Πάρου και όχι άδικα. Βρίσκεται στην βορειοανατολική πλευρά του νησιού ακριβώς απέναντι από τη Νάξο.

Σάντα Μαρία

Η πεντακάθαρη αμμουδιά και το δροσερό νερό της θάλασσας διαμορφώνουν ένα ιδανικό τοπίο για ξεκούραση. Ο όμορφος βυθός της σε προκαλέι να τον εξερευνήσεις κάνοντας ένα μακροβούτι στα γαλανά νερά. Το μεγαλύτερο μέρος της παραλίας είναι οργανωμένο με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Σάντα Μαρία

Κατά μήκος της παραλίας θα συναντήσεις πολλά μπάρ με μουσική και ταβερνάκια που θα σου φτιάξουν την διάθεση για κάποιο σνάκ. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις την αδρεναλίνη σου στα θαλάσσια σπόρ όπως, wind-surf, καταδύσεις, jet- sky ή στο beach volley.

Σάντα Μαρία

Η Παραλία Σάντα Μαρία έχει φυσικό τοπίο που την διαμορφώνει σε έναν επίγειο παράδεισο. Η παραλία σχηματίζει σε πολλά σημεία μικρούς κολπίσκους για απομόνωση με φυσική σκιά από τα αρμυρίκια.

Πληροφορίες

Η παραλία της Σάντα Μαρία βρίσκεται περίπου 2 χιλιόμετρα από τον οικισμό της Νάουσας και 15 από την Παροικιά (χώρα).

Η διαδρομή είναι εύκολη με το δικό σου αυτοκίνητο, και μπορείς να βρείς θέση πάρκινγκ καθώς υπάρχει μεγάλη έκταση πριν φτάσεις στην παραλία.

Αν χρειαστεί να μετακινηθείς με τα τοπικά μέσα όπως (ΚΤΕΛ) δεν θα δυσκολευτείς, καθώς υπάρχουν πολλά δρομολόγια για σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας.

 

(Visited 489 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει