Θέατρο: “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)” με την Κατερίνα Βρανά, στο Μικρό Παλλάς

Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει! H πρεμιέρα της παράστασης “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)” θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στο Μικρό Παλλάς. Για μόνο 8 παραστάσεις.

Στην καινούργια της παράσταση “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)” η Κατερίνα Βρανά διακωμωδεί τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο και θα μιλήσει για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η αγαπημένη stand-up κωμικός, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο ήταν περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά, που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της!

Η παράσταση αυτή αποδεικνύει περίτρανα, πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

More info: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως και 26 Φεβρουαρίου στις 21:00

Location: Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (City Link), Αθήνα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-3210025 | http://www.viva.gr

(Visited 66 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει