Χορός : Το Tango Por Dos στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Tango Por Dos στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για 3 μοναδικές παραστάσεις

Ο βιρτουόζος χορευτής Miguel Ángel Zotto και το επιτελείο του θα σας ταξιδέψουν στην χώρα του tango μέσα από μια μοναδική μουσική παράσταση από την γέννηση του χoρού μέχρι σήμερα.

Η παράσταση

Επειδή αγαπάμε το tango, σας προτείνουμε να πάτε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron – The Athens Concert Hall, όπου θα βρίσκεται ο Miguel Ángel Zotto για τρεις παραστάσεις. O κορυφαίος χορογράφος θα κάνει μια αναδρομή στην ιστορία του χορού ζωντανεύοντας με τις χορογραφίες του μια πορεία που ξεκινά από την γέννηση του τάνγκο στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής. Ο Miguel Ángel Zotto είναι ένας από τους τρεις καλύτερους στην ιστορία του τάνγκο, όπως έχει ειπωθεί από τον παγκόσμιο Τύπο. Στο Μέγαρο Μουσικής θα παρουσιάσει τη νέα υπερπαραγωγή του, που ονομάζεται «Raíces Tango».

Οι συντελεστές της παράστασης

Μαζί του στην σκηνή 18 χορευτές και 6 βιρτουόζοι μουσικοί της μαγευτικής χορεύτριας Daiana Gúspero θα μας μυήσουν στην μαγεία του αυθεντικού αργεντίνικου tango. Η παράσταση ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στο πάθος και τον ρομαντισμό αυτού του είδους χορού και την τελειότητα της σύγχρονης τεχνολογίας των πολυμέσων όπως προβολές, ειδικοί φωτισμοί και εφέ !

Πληροφορίες

Η μουσική παράσταση θα λάβει μέρος στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.  Ώρα έναρξης στις 20:00 . Οι ημερομηνίες της παράστασης είναι από τις 30/3/2017 μέχρι τις 1/4/2017 . Τέλος οι τιμές για τα εισητήρια κειμένονται από 20 μέχρι 65 ευρώ. Η προπόλιση των εισητηρίων έχει ξεκινήσει από τις 13/02/2017

(Visited 130 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει