Τέχνη: “Leonardo Da Vinci–500 Years of Genius” στο Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Leonardo Da Vinci ενώνονται στην Αθήνα για πρώτη φορά, δημιουργώντας μία μοναδική έκθεση. Στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ έως τις 30 Μαρτίου 2019.

H εταιρεία παραγωγής Λάβρυς επανέρχεται και παρουσιάζει, σε συνεργασία με τη Grande Exhibitions, το “Leonardo Da Vinci–500 Years of Genius”. Το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Με τη συνδρομή του Μουσείου Leonardo da Vinci στη Ρώμη, του Ινστιτούτου Lumiere Technology στο Παρίσι, αλλά και ειδικών από Ιταλία και Γαλλία, το “Leonardo Da Vinci–500 Years of Genius” επιδεικνύει το πλήρες φάσμα των επιτευγμάτων του Λεονάρντο, τιμώντας έτσι τη μεγαλύτερη διάνοια όλων των εποχών, 500 χρόνια μετά το θάνατό του.

Στην έκθεση μπορείτε να θαυμάσετε:

Πάνω από 200 μοναδικά εκθέματα του Μουσείου Leonardo da Vinci της Ρώμης, 75 αντίγραφα των μηχανικών εφευρέσεων του Ντα Βίντσι και 17 θεματικές ενότητες, όπου αναδεικνύεται το πλήρες φάσμα του έργου του Λεονάρντο. Ανάλυση και ιστορικό περιεχόμενο των βασικών έργων του Ντα Βίντσι με τη χρήση διαδραστικών και διασκεδαστικών τεχνολογιών και πολλά άλλα.

More info: Έως 30 Μαρτίου 2019

Ωράριο Λειτουργίας:

Καθημερινές: 13:30 έως 23:00 

Σαββατοκύριακα: 10:00 έως 23:00

Πληροφορίες/Κρατήσεις: www.leonardodavinci.gr | www.viva.gr

Location: Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, Αθήνα

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει