Ταινία: “Τζαμάικα”- Στους κινηματογράφους

Σπύρος Παπαδόπουλος και Φάνης Μουρατίδης, συναντιούνται για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη, για να μας πάνε σε ταξίδια μακρινά ως τη «Τζαμάικα», στην ομώνυμη ταινία του Ανδρέα Μορφονιού.

Η πλοκή

Η ταινία «Τζαμάικα» αφηγείται την ιστορία δύο αδελφών, του Άκη, ενός οδηγού ταξί ο οποίος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του, που τον υποδύεται ο Παπαδόπουλος και του Τίμου, ενός διάσημου παρουσιαστή της τηλεόρασης ο οποίος ζει την κάθε του μέρα σα να είναι η τελευταία, που τον υποδύεται ο Φάνης Μουρατίδης. Οι δυο τους έχουν αποξενωθεί λόγω μιας παρεξήγησης, αλλά με αφορμή ένα οικογενειακό γεγονός έρχονται και πάλι κοντά.

Μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Οι κοινές αναμνήσεις, τα ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα – το άπιαστο όνειρο που μοιράστηκαν παιδιά, υφαίνουν μια σπαρταριστή και λυτρωτική ιστορία που σφύζει από χιούμορ, συναίσθημα και αγάπη για τη ζωή.


Συντελεστές

Σενάριο: Φάνης Μουρατίδης – Γιώργος Φειδάς

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δρακουλαράκος

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μελέτης Ηλίας, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Νίκος Παντελίδης, Μαίρη Ευαγγέλου 

(Visited 120 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει