Θέαμα: “O Βαφτιστικός” σε σκηνοθεσία Γιώργου Πέτρου, στο Μέγαρο Μουσικής!

Η πολυαγαπημένη οπερέτα “ο Βαφτιστικός” έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής από τους Μουσικούς της Καμεράτας και τον Γιώργο Πέτρου, στις 5, 7, 9 ,11 και 13 Ιανουαρίου 2019.

Ο “Βαφτιστικός” του Θεόφραστου Σακελλαρίδη γίνεται 100 ετών και ανεβαίνει σε μια εντυπωσιακή νέα παραγωγή από τους Μουσικούς της Καμεράτας και τον Γιώργο Πέτρου, στην αυθεντική της μορφή, όπως παρουσιάστηκε στην ιστορική πρεμιέρα του 1918!

Η πιο δημοφιλής ελληνική οπερέτα έρχεται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Α. Τριάντη). Ένα υπέροχο λυρικό έργο, που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές Ελλήνων για την υπέροχη μουσική του και την ξεκαρδιστική του υπόθεση, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου.

Μαζί τους ένα νεανικό φωνητικό σύνολο που κινείται με μεγάλη άνεση ανάμεσα στην οπερέτα και το μιούζικαλ.

Μία μικρή σύνοψη: 

Μετά τους δύο νικηφόρους Βαλκανικούς πολέμους ο ελληνικός στρατός μάχεται στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, στο πλευρό των συμμάχων στα χώματα της Μακεδονίας. Όλο το έθνος προσδοκά την επικείμενη νίκη! Με τόσες μάχες στην πλάτη τους, στρατιώτες και αξιωματικοί αποζητούν να πετάξουν για λίγο το χακί, διψούν για μια στάλα έρωτα και μπλέκουν σε σκαμπρόζικες καταστάσεις με τις κυρίες στα μετόπισθεν, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες “Στο στόμα”, “Η καρδιά μου πονεί για σας” και το εμβληματικό πολεμικό εμβατήριο “Ψηλά στο μέτωπο”!

Σκηνοθεσία: Γιώργος Πέτρου

Μουσική διεύθυνση: Γιώργος Πέτρου, Νίκος Λαάρης

Πρωταγωνιστούν: 

Αργύρης Πανταζάρας, Ελένη Σταμίδου, Άννα Κουτσαφτίκη, Γιάννης Χριστόπουλος, Δημήτρης Ναλμπάντης, Μάριος Σαραντίδης, Χάρης Αττώνης, Σταμάτης Πακάκης, Μιμή Αντωνάκη, Αντώνης Στρούζας

Συμμετέχουν:

Αγγελική Βαρδάκα, Ήρα Ζέρβα, Αγγελική-Ζωή Καραγκούνη, Ιωάννα-Βασιλική Κοράκη, Σοφία Μαυρίκου, Νίκη Χαζιράκη, Χρήστος Δελιζώνας, Βασίλης Δημακόπουλος, Ιωάννης Θανασούλιας, Σταμάτης Πακάκης, Παναγιώτης Παντούλιας, Χρήστος Ραμμόπουλος

More info: 5, 7, 9, 11 Ιανουαρίου 2019 στις 20:00 και 13 Ιανουαρίου στις 16:00 & 20:00

Location: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, Αθήνα (Αίθουσα Α. Τριάντη)

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-7282333 | www.megaron.gr

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει