Θέατρο: “Μια τεράστια έκρηξη”στο Θέατρο SKROW

Η ιστορία του αντιήρωα Γιώργου, ο οποίος προσπαθεί να γίνει ιδανικός εραστής, ζωγράφος, ροκ σταρ, αλλά οι γυναίκες τον φτύνουν, οι καλλιτέχνες τον διώχνουν και ο θάνατος τον ξεγελάει.

Η πλοκή

Ο Γιώργος ζει με την οικογένειά του και ονειρεύεται έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Περιτριγυρισμένος από κόμικς και παιχνίδια He-man, παρακολουθεί τον Πόλεμο των Άστρων και ονειρεύεται ένα μέλλον γεμάτο ηρωικές πράξεις, και μαχητικές πριγκίπισσες. Η πραγματική ζωή όμως του επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η μίζερη μικροαστική ζωή, οι συνωμοσίες και μικροαπατεωνιές, αλλά και οι σχέσεις που καταλήγουν πάντα σε αδιέξοδο, τον οδηγούν στην απόλυτη μοναξιά… και σε “μια τεράστια έκρηξη”. Ο Γιώργος ονειρεύεται πώς θα θυσιαστεί για να σώσει τον κόσμο από έναν μετεωρίτη. Τα χρόνια όμως περνούν, οι ανησυχίες και οι φόβοι σιγά σιγά φεύγουν και εκείνος βρίσκει την γαλήνη και την ηρεμία.

Το έργο

Μία παράσταση όπως η “μια τεράστια έκρηξη” θέλει να μεταφέρει στο κοινό την εικόνα που υπάρχει σε έναν άνθρωπο όπως ο πρωταγωνιστής ο οποίος από την γλυκιά και προστατευμένη ζωή του με τους δικούς του super ήρωες πρέπει να μεταβεί στην πραγματικότητα.

Με αυτό τον τρόπο ο πρωταγωνιστής θα παρατηρήσει πως η ζωή είναι μια δύσκολη πίστα. Πρέπει να γίνει ο super ήρωας του εαυτού του και να αντιμετωπίσει τις καθημερινές δυσκολίες.

Επτά χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμα του έργου «Μια τεράστια έκρηξη» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, ο Bασίλης Μαυρογεωργίου επιστρέφει σκηνοθετικά στο σύμπαν του αντι-ήρωα Γιώργου, αυτή τη φορά στη δική του θεατρική βάση, στο Skrow theater.

Πληροφορίες

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κυριακή 20:15, Δευτέρα & Τρίτη 21:30.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Εισιτήριο: 12 € γενική είσοδος, 10 € φοιτητικό, 8 € ανέργων & AMEA.

Διεύθυνση: Αρχελάου 5, Παγκράτι.  

‘Εξτρα 2 Παραστάσεις: Σάββατο, 03 & Σάββατο, 10 Ιουνίου στις 21:15

Τηλέφωνο και ώρες κρατήσεων: 210 7235 842 (ώρες 11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και 17:00 μ.μ. – 20:30 μ.μ.)

 

Συντελεστές της παράστασης

Κείμενο και Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου

Τραγούδι: Φοίβος Δεληβοριάς

Μουσική: Δημήτρης Τάσαινας

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Άννα Καλαϊτζίδου, Αριάδνη Καβαλιέρου

(Visited 109 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει