Θέατρο: Παράσταση “Ήταν όλοι τους παιδιά μου”

Μετά την μεγάλη επιτυχία της περυσινής θεατρικής σεζόν, το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» ανεβαίνει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, στο Θέατρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ.

Η πλοκή

O συγκλονιστικός Δημήτρης Καταλειφός και η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Ήταν όλοι τους παιδιά μου”. Στην σκηνοθεσία είναι ο Γιάννης Μόσχος.

Μια σύγχρονη τραγωδία με επίκεντρό της μια οικογένεια, στη μεταπολεμική Αμερική. Μια οικογένεια που προάσπισε τον μικρόκοσμό της, εις βάρος του κοινού καλού και ένας κοινωνικός περίγυρος, που αποδέχεται πως αυτός είναι ο κανόνας της ζωής.

Μυστικά και ψέματα μιας οικογένειας, ένα παρελθόν που απειλεί το παρόν της. Βέβαια, όταν ανασυρθεί η αλήθεια στο φως, είναι πολύ αργά για όλους. Ο Μίλλερ μέσα από την ιστορία μιας οικογένειας, που μας είναι τόσο οικεία και αναγνωρίσιμη, μας κάνει να αναρωτηθούμε για ζητήματα που σήμερα μας απασχολούν πιο πολύ από ποτέ. Και το κάνει μέσα από αυτό το συναρπαστικό και βαθιά συγκινητικό έργο.


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόσχος

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Καταλειφός, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου(Visited 81 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει