Θέατρο: “Μπλε” του Ντέιβιντ Νεγρίν, στο θέατρο Olvio

Η θεατρική παράσταση “Μπλε” του Ντέιβιντ Νεγρίν παρουσιάζεται την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στο θέατρο Olvio, στις 21:15.

Η βουβή παράσταση “Μπλε” που έστησε ο ταλαντούχος David Negrin, ήρθε για να δώσει νόημα και χρώμα στις ζωές μας.

Η υπέροχη αυτή παράσταση μας δείχνει, πως είναι να ζούμε σε μια άχρωμη καθημερινότητα και από διάφορες καταστάσεις τελικά να μπορούμε, να χρωματίζουμε τις ψυχές μας. Ο θεατής θα βιώσει μια αλληλουχία συναισθημάτων γέλιου, χαράς, βαθιάς σκέψης, ανησυχίας, προβληματισμού, ψυχικής ανάτασης και συγκίνησης…

Μία μικρή σύνοψη για το έργο           

Ένας αστείος ήρωας, που καταφέρνει να επιβιώνει, χωρίς να προσμένει τίποτα στον δικό του μονόχρωμο “κόσμο”, μέσα σ’ένα λευκό καθαρό περιβάλλον, έχοντας βάλει τη ζωή του σε μια τάξη χωρίς να θέλει να του την αναστατώνει κανείς, ξαφνικά γίνεται η ανατροπή και του χαλάει κάποια την ηρεμία του, πειράζοντας τον δικό του κόσμο και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Μια ιστορία για την ανθρώπινη φύση που σε κάθε εποχή ανά τους αιώνες, είναι συνδεδεμένη με την συντροφικότητα και την αποδοχή του άλλου. Το άλλο, ως ένα πλάσμα, ή ως μια εσωτερική ανακάλυψη ενός βαθύτερου είναι. Σε κάθε περίπτωση, μια συνάντηση που επιβάλλεται, για να χρωματίσει και να δώσει μια Μπλε απόχρωση…στη ζωή μας…κάπως έτσι αλλάζουν όλα και αποκτούν σκοπό και μια άλλη διάσταση.

Διανομή: Παντελής Πάγκαλος, Αναστασία Καπρέτσου

Σκηνοθεσία: Nτέιβιντ Νεγρίν

More info: Κάθε Παρασκευή στις 21:15

Location: Θέατρο Olvio, Φαλαισίου 7 & Ιερά Οδός 67, Βοτανικός

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-3428650

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει