Θέατρο: “Ενας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη” στο Θέατρο Ιλίσια

“Ενας σκύλος που τον έλεγαν φρίκη”: Μια ρομαντική κομεντί για την ανορθόδοξη πορεία της σχέσης ενός ζευγαριού

“Ενας σκύλος που τον έλεγαν φρίκη” είναι ο ..μάλλον παραπλανητικός τίτλος της νέας παράστασης του Θεάτρο Ιλίσια Βολανάκης, που αναβαίνει στις 30 Μαρτίου με πρωταγωνιστές την Μαρία Σολωμού και τον Δημήτρης Κουρούμπαλη.

Η πλοκή

 Το έργο αναφέρεται σε μια σχέση που διαλύεται μετά από χρόνια. Η Μαργαρίτα κι ο σύντροφός της χωρίζουν εγωιστικά, ύστερα από χρόνια σχέσης, ενώ αγαπιούνται ακόμη. Η ζωή θα τους ξαναφέρει όμως κοντά μετά από πέντε χρονιά και κάτω από τις πιο περίεργες συνθήκες. Συγκατοικούν στο κέντρο της πόλης ενώ τους χωρίζει ένας λεπτός τοίχος που επιτρέπει να ακούγονται αλλά όχι να βλέπονται. Δεν αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον και έτσι θα ξεκινήσει μια επεισοδιακή συγκατοίκηση.. Το αποτέλεσμα; Θα πέσει ο τοίχος που τους χωρίζει; Θα αποκαλυφθούν οι ταυτότητές τους; Θα γίνει επανασύνδεση;

Την κωμική συγκατοίκηση που θα οδηγήσει του πρωταγωνιστές να ξανασυστηθούν από την αρχή και να ξαναερωτευτούν, θα παρακολουθήσουμε για περιορισμένες παραστάσεις στο Θέατρο Ιλίσια – Βολανάκης, από τις 30 Μαρτίου εώς τις 21 Μαΐου.

Ενας σκύλος που τον έλεγαν φρίκη

Συντελεστές της παράστασης “Ενας σκύλος που τον έλεγαν φρίκη”

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Μαρία Σολωμού  και Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο οποίος έχει κάνει και την σκηνοθεσία της παράστασης σε συνεργασία με την Φρόσω Κορρού. Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Αγγελος Μέντης, την μουσική ο Κώστας Ξενόπουλος και τα κοστούμια η Δομινίκη Βασιαγέωργη.

(Visited 225 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει