Θέατρο: “Γοργόνες και μάγκες” – Θέατρο Broadway

Tο διαχρονικό ελληνικό μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη και μια από τις πιο πετυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές της Finos Film, το “Γοργόνες και μάγκες”, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Θεάτρου Broadway.

Τι παρουσιάζεται

Τη θεατρική διασκευή – σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Βάλαρης, ενώ θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, ζωντανά από τον Γιάννη Πλούταρχο. Όπως τα «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Καμαρούλα μια σταλιά».

Η υπόθεση είναι γνώριμη σε όλους. Η συνάντηση του ωραίου Αθηναίου ραλίστα με την πανέξυπνη και σικάτη Φλώρα, θα ταράξει τα νερά αλλά και τις καρδιές κάποιων κατοίκων, στο νησί όπου θα βρεθούν.

Μια παράσταση με άρωμα Ελλάδας, νοσταλγία, πολύ γέλιο, αναπάντεχες εξελίξεις και καταπληκτικό φινάλε. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Μαρία Κορινθίου, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Αγγελική Λάμπρη. Ενώ θα εμφανιστεί στο ρόλο του Παναγή έπειτα από 50 χρόνια ο Γιάννης Βογιατζής.


Συντελεστές

Διασκευή: Γιώργος Βάλαρης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κορινθίου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Ζέτα Δούκα, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη και ο Γιάννης Βογιατζής

Τραγούδι: Γιάννης Πλούταρχος 

(Visited 138 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει