Θέατρο : ΟΛΟγυρα ΟΛΟτελα ΟΛΟιδιοι στο Θέατρο ΑΝΕΣΙΣ

Μια θεατρική παράσταση με χιούμορ και ιδιαίτερα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους

Ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να αντιμετωπίσει το φόβο του, αλλά και την σκληρή, ρατσιστική συμπεριφορά των γύρω του. Στην πραγματικότητα όμως εκείνοι φοβούνται περισσότερο τελικά από τον ηρωά μας.

 Η πλοκή

Ένα αγόρι δέχεται συνεχώς μπούλινγκ (εκφοβισμό) από συνομήλικούς του. Την ημέρα των γενεθλίων του βρίσκει, ανάμεσα στα δώρα, ένα μαγικό αντικείμενο με το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία! Εύχεται λοιπόν να γίνουν όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, πιστεύοντας ότι έτσι δεν θα υπάρχει πια λόγος για διαχωρισμούς και διαφωνίες.

Το μόνο που καταφέρνει όμως είναι να γίνουν οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη Ολότελα Ολόιδιοι. Μέσα από μια ανατρεπτική πλοκή, σουρεαλιστικούς χαρακτήρες και ξεκαρδιστικούς διαλόγους, μαθαίνουμε ότι πολλά προβλήματα λύνονται με τον σεβασμό στην διαφορετικότητα.

Συντελεστές της παράστασης

Συγγραφέας είναι ο Θεόδωρος Κανδηλιώτης και η Κατερίνα Τσατσαράγκου. Στην σκηνοθεσία είναι επίσης του Θεόδωρου Κανδηλιώτη. Πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Αλικάκος, Ρούλα Μανιάτη, Ολυμπία Σκορδίλη αλλά και ο Θεόδωρος Κανδηλιώτης.

(Visited 107 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει