Θέατρο: “Η Παναγία των Παρισίων” στο Θέατρο Παλλάς!

«Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ, ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, παρουσιάζεται στο Θέατρο Παλλάς σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου.

Το κλασσικό μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκώ “Η Παναγία των Παρισίων” ζωντανεύει στην σκηνή του Θεάτρου Παλλάς. Μία διασκευή για μικρούς και μεγάλους από τους συντελεστές της υπερπαραγωγής «Δον Κιχώτης», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία την περσινή θεατρική χρονιά.

Η Σοφία Σπυράτου σκηνοθετεί την θεατρική διασκευή του λογοτεχνικού αριστουργήματος από τον διακεκριμένο ποιητή Στρατή Πασχάλη.

Ο μεγάλος συγγραφέας καταπιάνεται με θέματα που σχετίζονται με τη διαφορετικότητα, την αυταρχικότητα, τις κοινωνικές διακρίσεις, την αυθαιρεσία των εξουσιών, αλλά και με την ουσιαστική και ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά.

Η Εσμεράλδα και ο Κουασιμόδος μας υπενθυμίζουν, πως η αληθινή αγάπη αποτελεί το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή του ανθρώπου.

Στον ρόλο του Κουασιμόδου ο Δημήτρης Πιατάς. Η Νάντια Κοντογεώργη στο ρόλο της Εσμεράλδας.

Πρωταγωνιστούν: 

Δημήτρης Πιατάς, Νάντια Κοντογεώργη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Γιώργος Συμεωνίδης, Κωστας Μαγκλάρας, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αλέξανδρος Ψυχράμης και οι λυρικοί τραγουδιστές Μάριος Πετκίδης, Ιωάννης Κοντέλλης.

Μαζί τους: 

Άγγελος Αντωνάκος, Άρτεμις Βαβάτσικα, Στράτος Γιαπτσέ, Ίρις Κατράκη, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Ανδρέας Λάβνερ, Ίρις Μάρα, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Νατάσα Σαραντοπούλου, Γιάννης Σμέρος, Κώστας Τσιαμάγκας, Ελεάννα Φινοκαλιώτη, Ράνια Φόβου, Εύη Χατζάκη.

Διασκευή-κείμενο: Στρατής Πασχάλης

Σκηνοθεσία-χορογραφία: Σοφία Σπυράτου

Μουσική: Νίκος Κυπουργός

More info: Διπλές παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 11:30 & 15:00, και Κυριακή στις 11:30 & 15:00

Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν και την Τετάρτη στις 26/12.

Location: Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 211-8005141 | www.viva.gr

(Visited 59 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει