Θέατρο: “Σπασμένο Γυαλί” του Άρθουρ Μίλλερ, στο θέατρο “ΠΟΛΗ”

Το βραβευμένο με Olivier Award ψυχολογικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ, “Σπασμένο Γυαλί” παρουσιάζεται κάθε εβδομάδα στο θέατρο “ΠΟΛΗ”, σε σκηνοθεσία της Άσπας Καλλιάνη.

Στο σπουδαίο έργο “Σπασμένο Γυαλί”, μια από τις πιο σημαντικές και ώριμες δουλειές του Μίλλερ, ο συγγραφέας ψυχαναλύει ένα γάμο και μας δείχνει όλα αυτά που μας κρατούν ακίνητους τη στιγμή, που θα έπρεπε να δράσουμε. Μία άλλη οπτική που δείχνει όλους τους φόβους και τα μυστικά, που μας κρατούν καθηλωμένους σε μια πραγματικότητα, μια σχέση, μια δουλειά, που δεν μας ταιριάζει.

Πολλές φορές δεν αντιδρούμε επειδή φοβόμαστε το άγνωστο. Άγνωστο όμως είναι το μέλλον μας ακόμη και αν μείνουμε εκεί που είμαστε!

Μία μικρή σύνοψη:

Στην Νέα Υόρκη του 1938, την νύχτα των κρυστάλλων που οι Ναζί έσπασαν όλα τα μαγαζιά των Εβραίων, η Σύλβια Γκέλμπεργκ ξαφνικά παραλύει. Χωρίς κανένα παθολογικό αίτιο, μένει ακίνητη από τη μέση και κάτω. Μπορεί ένα κοινωνικό γεγονός να επηρεάσει τόσο την υγεία κάποιου; Ή μήπως η αιτία βρίσκεται στον γάμο της με τον Φίλλιπ; Ο Δόκτωρ Χάιμαν θα εισχωρήσει όσο πιο βαθιά αντέχει στα μυστικά της οικογένειας, προκειμένου να την βοηθήσει.

Αυτό όμως που θα βρει, μπορεί να μας βοηθήσει όλους!

Μην το χάσετε!

Σκηνοθεσία: Άσπα Καλλιάνη

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Βούρος, Παναγιώτα Βλαντή, Νίκος Γεωργάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Κάτια Γκουλιώνη

More info: Τρίτη 1/1 στις 21:00, Τετάρτη 2/1 18:00 & 21:00, Πέμπτη 3/1 στις 20:00, Παρασκευή 4/1 στις 21:00, Σάββατο 5/1 στις 18:00 & 21:00 και Κυριακή 6/1 στις 18:00

Location: Θέατρο ΠΟΛΗ, Φωκαίας 4 & Αριστοτέλους 87, Πλ. Βικτωρία

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 211-1828900 | www.viva.gr

(Visited 35 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει