Θέατρο: “Στέλιος Καζαντζίδης- Η ζωή μου όλη” – Κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των Ελλήνων και τραγουδήθηκε όσο λίγοι. Ένα έργο-αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου τραγουδιστή και στη ζωή των μουσικών της εποχής του, ανεβαίνει αυτά τα Χριστούγεννα στο θέατρο του κέντρου πολιτισμού, Ελληνικός κόσμος.

Τι Παρουσιάζεται

Ο τίτλος; «Στέλιος Καζαντζίδης- η ζωή μου όλη», σε σκηνοθεσία της Μιμής Ντενίση. Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Ηλία Μελέτη και τον Αντώνη Λουδάρο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.  Αλλά και πλήθος ταλαντούχων ηθοποιών επί σκηνής.

Ένα προσφυγόπουλο, γιός του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεσθημανής από την Μικρά Ασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες για να γίνει τελικά, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του Στέλιου Καζαντζίδη. Μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.

Το τεράστιο καλλιτεχνικό στίγμα του Καζαντζίδη, είναι αυτό που ενέπνευσε τους δημιουργούς να γράψουν ένα έργο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιστή. Γεμάτο από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδιούνται μέχρι σήμερα.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Μιμή Ντενίση

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Σταρόβας, Ηλίας Μελέτης, Αντώνης Λουδάρος αλλά και πλήθος ταλαντούχων ηθοποιών.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει