Θέατρο: “Τι απέγινε η Μπέιμπυ Τζέιν” – Θέατρο Σφενδόνη

Η θεατρική μεταφορά του διάσημου θρίλερ «Τι απέγινε η Μπέιμπυ Τζέην» με το βιτριολικό χιούμορ, επιστρέφει από το Νοέμβριο. Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο Θέατρο Σφενδόνη.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η θεατρική μεταφορά του διάσημου θρίλερ «Τι απέγινε η Μπέιμπυ Τζέην» με το βιτριολικό χιούμορ, επιστρέφει από το Νοέμβριο. Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο Θέατρο Σφενδόνη. Στο ρόλο της Μπέημπι Τζέην η Ρούλα Πατεράκη. Μπλάνς η Μπέτυ Λιβανού.

Το διάσημο θρίλερ του Αμερικανικού κινηματογράφου είχε ενώσει αριστουργηματικά δυο ιέρειες του Χόλυγουντ. Την Μπέτυ Ντέηβις και την Τζόαν Κρώφορντ κι έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία το 1962.Όταν βγήκε στους κινηματογράφους.

Η πλοκή

Η Τζέην Χάντσον, ένα παιδί θαύμα στα λαμπερά σόου του 1917, μεγαλώνει στη σκιά της ομορφότερης και ταλαντούχας αδελφής της, Μπλανς. Μιας μεγάλης σταρ των μελό του Χόλυγουντ στη δεκαετία του 30. Τώρα, είκοσι χρόνια μετά από το τρομακτικό ατύχημα για κάποιους, ή απόπειρα δολοφονίας για άλλους, που έχει αφήσει ανάπηρη την Μπλανς. Οι δυο τους συνεχίζουν να μένουν μαζί. Όταν η πραγματικότητα αρχίζει να τις πιέζει, το πάλαι ποτέ χρυσό κορίτσι, η Μπέημπι Τζέην, εκτροχιάζεται σε ένα μοναδικό σαδιστικό παιχνίδι χωρίς φραγμούς. Πώς θα καταφέρει να γλιτώσει η παράλυτη Μπλανς;


Συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Ρούλα Πατεράκη (Μπέημπι Τζέην) και Μπέτυ Λιβανού (Μπλάνς)(Visited 70 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει