Θέατρο: “Τρύπιο βαρέλι” του Θεοδόση Πελεγρίνη, στο Θέατρο Αλκμήνη

Η επιτυχημένη παράσταση “Τρύπιο βαρέλι”, που τόσο αγαπήθηκε, παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη στο Θέατρο Αλκμήνη. Παράταση παραστάσεων έως τις 31 Ιανουαρίου 2019.

Το “Τρύπιο βαρέλι” αποτελεί μια ιστορία του «Τίποτα» και των «Πάντων». Μία κωμωδία συναισθημάτων, πολλαπλών αλληλουχιών ζωής, καθημερινότητας και ανθρώπων.

Ένα έργο που αποτυπώνει τον άνθρωπο, που βρίσκεται αντιμέτωπος με την ύπαρξή του, αναρωτώμενος την αξία και το νόημα του να ζει, ενώ περιπλανάται σε έναν ακαθόριστο δρόμο φοβισμένος, αγνοώντας την παραδοξότητα του μέλλοντος.

Το έργο του Θεοδόση Πελεγρίνη, που αντανακλά την πραγματικότητα, την ανησυχία του ανθρώπου του σήμερα για τον άνθρωπο του αύριο, θα παραδοθεί στο κοινό προκαλώντας ερεθίσματα για σκέψη και ερωτήματα, που αποζητούν απαντήσεις.

Ένας καθρέφτης στήνεται στο κέντρο της σκηνής, μπορεί ο θεατής να δει την αντανάκλασή του; Μπορεί ν’ αναρωτηθεί;

Το έργο αυτό είναι γραμμένο με σαρκασμό, αυτοσαρκασμό, σκοτεινό χιούμορ και τρυφερότητα. Ένα κείμενο που εκμεταλλεύεται δημιουργικά τόσο την νοηματική αξία της φλυαρίας, όσο και της σιωπής.

Η ζωή θέλει χιούμορ, ακόμη κι αν όσα μας συμβαίνουν, δεν είναι αστεία. Πρέπει όμως να γελάμε, μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε.

Στην παράσταση αυτή βλέπουμε τη ζωή ως κωμωδία ή μήπως πίσω από το κωμικό σκέπασμα βλέπουμε τη ζωή;

Παίζουν: Θεοδόσης Πελεγρίνης και Γιάννης Παπαθύμνιος

Σκηνοθεσία-Σχεδ. Φωτισμών: Άννα Σωτρίνη

Κείμενο παράστασης: Θεοδόσης Πελεγρίνης

More info: Κάθε Πέμπτη στις 19.00

Έως 31 Ιανουαρίου 2019

Location: Θέατρο Αλκμήνη, Αλκμήνης 8, Γκάζι

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210-3428650 | www.theatro.gr

(Visited 29 times, 1 visits today)

Ίσως να σας ενδιαφέρει