Μπες στο πιο ακριβό σπίτι Airbnb στην Ελλάδα!

Η βίλα των 900 τετραγωνικών με τα 7 μπάνια και τα χιλιάδες ευρώ για μια νύχτα

Ας υποθέσουμε ότι παίρνεις ένα μισθό των εξακοσίων ευρώ. Αν προσθέσουμε τους μισθούς όλου του έτους συν τα δώρα, τότε εξασφαλίσαμε μία και μοναδική διανυκτέρευση στο πιο ακριβό Airbnb της Ελλάδας αυτή τη στιγμή.

Και μπορεί το Airbnb να ξεκίνησε ως ένας, ας πούμε, αντίλογος τις «τσουχτερές» τιμές των ξενοδοχείων σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς αλλά αν ψάξει κανείς την πλατφόρμα θα βρει πραγματικές εκπλήξεις. Τιμές που αγγίζουν για μία βραδιά το ετήσιο εισόδημα ενός μέσου υπαλλήλου στη χώρα μας.

Expand player

Οπως για παράδειγμα το τίμημα γι’ αυτή τη βίλα των 900 τετραγωνικών μέτρων στο Καταστάρι της Ζακύνθου. Το κόστος για μία βραδιά, όπως εμφανίζεται στην Airbnb, είναι μεταξύ 8.352 – 10.324 ευρώ ανάλογα την περίοδο κράτησης. Σαφώς την καλοκαιρινή περίοδο οι τιμές είναι κατά πολύ αυξημένες. Αποτελεί, αυτή τη στιγμή το πιο ακριβό κατάλυμα για μία βραδιά στην Ελλάδα, στο δημοφιλή ιστότοπο.

Airbnb: Πώς το Κουκάκι είναι πιο ακριβό από την Εκάλη και τη Βουλιαγμένη

Το Grand Residence, όπως ονομάζεται, είναι σύμφωνα με τον οικοδεσπότη ιδανικό για μεγάλες οικογένειες ή ομάδες φίλων (με αυξημένο εισόδημα θα προσθέσουμε εμείς). Βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προσφέροντας ακόμη και ιδιωτική παραλία με προσωπικές ξαπλώστρες και ομπρέλες. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 14 επισκέπτες καθώς διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 7 κρεβάτια (διπλά) και 7 μπάνια! Πρακτικά δηλαδή ένα μπάνιο ανά δύο άτομα.

Σύμφωνα με την περιγραφή του καταλύματος στην πλατφόρμα της Airbnb, θεωρείται «μία από τις πιο ιδιωτικές και πολυτελείς παραθαλάσσιες βίλες στην Ευρώπη»! Διαθέτει επίσης δύο μεγάλες ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες (έκτασης 40 τετραγωνικών μέτρων η καθεμία). Από εκεί ο επισκέπτης έχει μια πανοραμική θέα στο κοντινό νησί της Κεφαλλονιάς.

Φυσικά εξυπακούεται ότι η βίλα διαθέτει δωρεάν ίντερνετ, κλιματισμό, τηλεόραση και βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Επίσης ο οικοδεσπότης διευκρινίζει ότι επιτρέπεται το κάπνισμα, τα κατοικίδια αλλά και η διοργάνωση πάρτι.

Αν τυχόν… σε ενδιαφέρει η περίπτωση, να σε ενημερώσουμε ότι προλαβαίνεις καθώς, σύμφωνα με την Airbnb, δεν υπάρχει καμία κράτηση για το επόμενο διάστημα.

Αθήνα: Οι περιζήτητες περιοχές στο real estate
Exit mobile version