Αττική | Το Mουσείο Aυτοκινήτου & η Σκάλα Ωρωπού
0

Αττική | Το Mουσείο Aυτοκινήτου & η Σκάλα Ωρωπού

Κι αυτή η εκδρομή μας πάει στο Ωρωπό! Αυτήν την φορά όμως πάμε για να εξερευνήσουμε το Μουσείο «Φαέθων», να ρίξουμε μια ματιά στο πώς είναι σήμερα οι Φυλακές Ωρωπού, και να χαζέψουμε το ηλιοβασίλεμα από την Σκάλα Ωρωπού. Φύγαμε!
bollywood-1-400×260-minΧορός: 5ο Φεστιβάλ Bollywood & Πολυπολιτισμικών ΧορώνScreen Shot 2017-07-04 at 18.54.57-min
0

Χορός: 5ο Φεστιβάλ Bollywood & Πολυπολιτισμικών Χορών

Το 5ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών έρχεται για τρεις  ημέρες «κατάδυσης» στον πολιτισμό, γεμάτες από μυστήριο, γοητεία, μουσική, χορό και απέραντη αισθητική στο ιστορικό Θέατρο Δόρα Στράτου, στο κέντρο της Αθήνας, από 7 – 9 Ιουλίου 2017.
Monster-VarelasΕκθέσεις: «Monster» του Γ. Βαρελά στην Στέγη
0

Εκθέσεις: «Monster» του Γ. Βαρελά στην Στέγη

Η νέα έκθεση του εικαστικού Γιάννη Βαρελά, με τίτλο «Monster» διερευνά την σύνθετη σχέση μεταξύ του εαυτού και της ταυτότητας μέσα στο πλαίσιο κοινωνικών περιορισμών και επιβολών. Φιλοξενείται στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση μέχρι τις 16 Ιουλίου.
1Κινηματογράφος: “Κυρία Σλόαν”
0

Κινηματογράφος: “Κυρία Σλόαν”

Εργασιομανής και μοναχική, «Κυρία Σλόαν», υψηλόβαθμο στέλεχος των πολιτικών λόμπι της Ουάσιγκτον, αρνείται να συμβιβαστεί με οτιδήποτε λιγότερο από τη νίκη.
IMG_0133maΘέατρο: Μεγάλη Χίμαιρα στο Θέατρο Πορεία
0

Θέατρο: Μεγάλη Χίμαιρα στο Θέατρο Πορεία

Μέσα από την ιστορία της Γαλλίδας Μαρίνα Μπαρέ, η οποία ερωτεύεται και παντρεύεται έναν Έλληνα εφοπλιστή, η γυναικεία ματιά και η αντρική επιθυμία φωτίζουν αποκαλυπτικά τη διαχρονική αμφιθυμία που χαρακτηρίζει τη σχέση της Δύσης με την Ανατολή.