Νησί Ντούνη: Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

Καθαρά νερά και ησυχία δίπλα στην Αθήνα

Νησί Ντούνη: Η άγνωστη παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο1

‘Όσο εξερευνούμε την Αττική ανακαλύπτουμε και νέες άγνωστες παραλίες που μπορούμε να αποδράσουμε για μονοήμερη. Άλλες μεγαλύτερες και άλλες μικρότερες, οργανωμένες ή μη, με άμμο ή βότσαλο. Αναζητάς αυτή που σου αρέσει και ετοιμάζεις τα πράγματά σου για εξόρμηση! Μια από αυτές τις παραλίες της Αττικής που μας κίνησε το ενδιαφέρον είναι μια άγνωστη σχετικά παραλία η οποία ονομάζεται Νησί Ντούνη. Βρίσκεται στην νοτιοδυτική Αττική και πραγματικά είναι ένα χάρμα οφθαλμών. Το πιθανότερο είναι ότι μετά την πρώτη επίσκεψή σου θα ακολουθήσουν πολλά μπάνια στη συγκεκριμένη αμμουδιά.

Νησί Ντούνη: Η παραλία της Αττικής με την αφράτη άμμο

Η παραλία Νησί Ντούνη είναι αυτό που λέμε ο κοντινός παράδεισος δίπλα στην Αθήνα. Μια παραλία με καθαρά και κρυστάλλινα νερά και αφράτη καθαρή άμμο. Δεν πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρεις μαζί σου τον εξοπλισμό και όσα θα χρειαστείς. Το πιθανότερο είναι, μάλιστα, ότι θα μείνεις εκεί όλη την ημέρα και θα απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα.

Expand player

Δεν πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραλία αλλά θα βρεις σίγουρα ελεύθερο χώρο για να βάλεις την ψάθα σου και την ομπρέλα σου και να απολαύσεις τον ήλιο και τη θάλασσα. Αν είσαι δεινός κολυμβητής μπορείς επίσης να κολυμπήσεις και ως την απέναντι από την παραλία νησίδα.

Εκεί, το πιθανότερο είναι ότι θα κάνεις τις βουτιές σου εντελώς μόνος σου. Ό,τι κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι το μπάνιο σε αυτή την παραλία δε θα σε απογοητεύσει.

Πώς θα πας στην παραλία Νησί Ντούνη

Δεν είναι ούτε δύσκολο αλλά ούτε χρονοβόρο να φτάσεις στην συγκεκριμένη παραλία. Βρίσκεται κοντά στην φημισμένα παραλία Αλθέα κοντά στην Αγία Μαρίνα. Για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται η παραλία πάτησε ΕΔΩ. Θα δεις το σημείο και πώς μπορείς να την προσεγγίσεις εύκολα. Στην π0αραλία Νησί Ντούνη της Αττικής θα βρεις εύκολα και θέση για να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου ακόμη και τα σαββατοκύριακα. Οπότε δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει ούτε αυτό για την εξόρμησή σου. Βρες ελεύθερη μέρα και ξεκίνησε να την γνωρίσεις από κοντά είτε μόνος είτε με παρέα είτε και με την οικογένειά σου.

Σημαντικό: Ανά διαστήματα, μπορεί να εμφανιστούν στην παραλία αχινοί οπότε καλό είναι να έχεις το νου σου κυρίως στα βράχια.

Διαβάστε επίσης:

Η παραλία με την ποταμίσια άμμο μια ώρα μακριά από την Αθήνα

Οι παραλίες της Αττικής που σου προσφέρουν φυσική σκιά

Μικρό Πήλιο: Η κρυφή και καταγάλανη παραλία στην Αττική