Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά και τα δέντρα στη θάλασσα

παραλία Σκόπελος

Παραλίες μικρές ή μεγαλύτερες, με άμμο ή βότσαλο, περισσότερο ή λιγότερο πράσινο. Αυτές είναι οι ελληνικές παραλίες που συνθέτουν την νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Άλλες είναι περισσότερο διάσημες και άλλες κρυφά διαμάντια που περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Μια τέτοια περίπτωση έχει η Σκόπελος, καθώς πρόκειται για μια παραλία που έχει γαλαζοπράσινα νερά και δέντρα που φτάνουν ακόμη και ως τη θάλασσα. Είναι η παραλία Πάνορμος που πραγματικά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό είτε την βλέπεις από φωτογραφίες είτε αν είσαι τυχερός και κολυμπήσεις στα νερά της. Η Σκόπελος, εξάλλου, είναι ένα νησί για διακοπές σε ένα καταπράσινο και γαλήνιο περιβάλλον. Δεν αποτελεί τον εντελώς τουριστικό προορισμό και είναι ιδανική για οικογένειες και τους τύπους των ταξιδιωτών που θέλουν χαλαρούς ρυθμούς.

Εκδρομή στον Αργοσαρωνικό: Στις Σπέτσες για ένα αξέχαστο διήμερο

Σκόπελος: Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά και τα δέντρα που φτάνουν ως τη θάλασσα

Η Σκόπελος διαθέτει, λοιπόν, μια παραλία που είναι ιδανική για να φτάσεις εκεί το πρωί και να μείνεις μέχρι να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα. Μια απλωμένη αμμουδιά με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά στην οποία μπορείς εύκολα να βρεις σκιά κάτω από τα πράσινα δέντρα που δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Με μια πρώτη ματιά είναι σαν ένας πίνακας ζωγραφικής στον οποίο έχεις καταφέρει να μπεις μέσα. Και σίγουρα δε θες  να βγεις.

Expand player

Ο Πάνορμος σου προσφέρει δύο επιλογές. Είτε να κάτσεις στην οργανωμένη πλευρά της είτε να βάλεις την ομπρέλα και την ψάθα σου στο σημείο που επιθυμίες. Δεν θεωρείται τυχαία μια από τις πιο γνωστές και μεγαλύτερες παραλίες που έχει η Σκόπελος. Το χαρακτηριστικό της είναι το παραδεισένιο σημείο της μέσα στο πράσινο. Πολύ κοντά στην παραλία που έχει η Σκόπελος για καμάρι της, μπορείς να βρεις εστιατόρια, καταλύματα και άλλα μαγαζιά.

Διακοπές στη Σκόπελο για όλους τους τύπους ταξιδιωτών

Η Σκόπελος, εκτός από την όμορφη καταπράσινη παραλία που διαθέτει, σου προσφέρει πολλούς λόγους να την επιλέξεις για διακοπές. Είναι το νησί του δάσους με τα κρυστάλλινα νερά που σου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις μόλις φύγεις. Θα σε μαγέψουν οι παραλίες, οι άνθρωποι και θα περάσεις όμορφα μερικές μέρες στο πιο πράσινο νησί του Αιγαίου. Θα απολαύσεις μπάνιο σε γαλάζια νερά και θα πιεις τον καφέ σου σε παραδοσιακά καφενεδάκια. Θα γεμίσεις εικόνες και αρώματα που θα σε συντροφεύουν για όλο το καλοκαίρι.

Μην ξεχάσεις: Εκεί βρίσκεται και ένας Φάρος που μοιάζει βγαλμένος από παραμύθι!

Ταξίδια στην Ελλάδα

Πόρος: Τέσσερις λόγοι για απόδραση στον Αργοσαρωνικό

Τέσσερα νησιά δίπλα στην Αθήνα ιδανικά για σαββατοκύριακο

Το χωριό της Εύβοιας που σε καλεί να το εξερευνήσεις το σαββατοκύριακο