Οι παραλίες της Αττικής που σου προσφέρουν φυσική σκιά

Πεντακάθαρα νερά και δέντρα που φτάνουν ως τη θάλασσα δίπλα στην Αθήνα

Οι παραλίες της Αττικής που προσφέρουν φυσική σκιά4

Πάντα στο πορτ μπαγκάζ μας έχουμε όλα τα απαραίτητα για μια εξόρμηση στη θάλασσα. Από ομπρέλες και ψάθες μέχρι καρεκλίτσα και στρώμα. Ωστόσο, το καλύτερό μας είναι όταν εντοπίζουμε παραλίες της Αττικής με φυσική σκιά που μπορούν να σου προσφέρουν αυτό το δροσερό αεράκι με τα φύλλα τους. Η φυσική σκιά στην παραλία (αν προλάβεις και την εξασφαλίσεις πριν από κάποιον άλλο) είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί ειδικά αν έχεις σκοπό να μείνεις εκεί ως αργά το απόγευμα.

Γιατί θα σου προσφέρει την απαραίτητη δροσιά που θες και δε θα χρειαστεί να στήνεις, ξεστήνεις και φτιάχνεις την ομπρέλα σου ειδικά αν έχει αέρα. Βρήκαμε, λοιπόν, και σου προτείνουμε τις παραλίες της Αττικής που θα σου προσφέρουν φυσική σκιά και ανέμελες στιγμές στα καθαρά νερά τους.

Expand player

Οι παραλίες της Αττικής με φυσική σκιά…

Καλοπήγαδο

Πιθανόν την ξέρεις με το όνομα Βρωμοπούσι. Το όνομα δεν έχει πολύ σημασία σε σχέση με αυτό που θα αντικρίσεις. Πεντακάθαρα νερά, άμμο και αυτό που αναζητάς δηλαδή φυσική σκιά. Το Βρωμοπούσι αποκαλείται και Καλοπήγαδο και είναι μια μικρή παραλία η οποία όμως ειδικά τις καθημερινές είναι αρκετά ήσυχη. Είναι μια από τις παραλίες της Αττικής που είναι ιδανική για οικογένειες και οργανωμένη στο μεγάλο μέρος της.

Ωστόσο σου προσφέρει αυτή την επιλογή της φυσικής σκιάς. Συμβουλή μας, βέβαια, είναι να πας νωρίς για να βρεις αυτή που θες και στο σημείο που τη θες. Σίγουρα στη λίστα με τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής με ρηχά νερά. Δες πού βρίσκεται η παραλία Καλοπήγαδο ΕΔΩ.

Παραλία Σχινιά

Πηγή φωτογραφίας: Google Maps

Το πιθανότερο είναι ότι έχεις ήδη απολαύσει κάποια στιγμή στη ζωή σου τη σκιά από τα δέντρα στην παραλία Σχινιά στο Μαραθώνα αλλά εμείς στην υπενθυμίζουμε. Το πευκοδάσος προσφέρει σε διάφορα σημεία την σκιά του στους επισκέπτες και μπορείς να απολαύσεις τις βουτιές σου και τη φυσική σκιά όλη μέρα. Αν θες βέβαια ομπρέλα και ξαπλώστρα υπάρχει σε διάφορα σημεία αλλά είμαστε σίγουροι ότι η σκιά των δέντρων θα σε κερδίσει μόλις θα φτάσεις. Για να βρεις οδηγίες πρόσβασης για την παραλία Σχινιά στο Μαραθώνα πάτα ΕΔΩ.

Βραυρώνα

Πηγή φωτογραφίας: Google Maps

Μια παραλία σταθερή αξία σε όλα της. Μόλις 40 λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο και κολυμπάς σε καταγάλανα νερά. Είσαι στην παραλία Βραυρώνα και ήδη ψάχνεις σε ποιο δέντρο θα απολαύσεις τη θάλασσα και το δροσερό αεράκι. Ρηχά νερά, ψιλή άμμος και σκιά από δέντρα σε έναν μοναδικό συνδυασμό. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο τόσο κοντά στην Αθήνα; Δες πού βρίσκεται η παραλία πατώντας ΕΔΩ.

Σέσι

Πηγή φωτογραφίας: TripAdvisor

Η επόμενη παραλία που σου προτείνουμε είναι το Σέσι στο Γραμματικό. Άμμος με μικρό βότσαλο, κρυστάλλινα νερά και αρμυρίκια που σου προσφέρουν φυσική σκιά συνθέτουν το κάδρο της συγκεκριμένης παραλίας. Τα δέντρα φτάνουν σχεδόν ως τη θάλασσα οπότε μπορείς ταυτόχρονα να βρέχεις τα πόδια σου και να απολαμβάνεις τη φυσική σκιά. Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη παραλία είναι πολύ εύκολη και η διασκέδαση εγγυημένη. Δες πώς θα φτάσεις σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Αττικής ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε όμορφες παραλίες στην Αττική με ρηχά νερά

Μεγάλες παραλίες της Αττικής για να κάνετε άνετα μπάνιο

Τέσσερις ήσυχες παραλίες κοντά στην Αθήνα για χαλαρό μπάνιο

Exit mobile version