Το μεγαλεπήβολο project της Lamda Development στο Ελληνικό αναμένεται ν’ αλλάξει την εικόνα της Ελλάδας και να δημιουργήσει έναν νέο προορισμό για υψηλού επιπέδου προορισμό – και όχι μόνο. Ενώ ο ουρανοξύστης Riviera Tower βρίσκεται σε διαδικασία κατασκευής, οι όροφοι στον Πύργο των Ισχυρών, όπως συνηθίζεται να λέγεται, πωλούνται για να είναι όλα έτοιμα την ημέρα των λαμπερών εγκαινίων.
Αστέρας Βουλιαγμένης: Η ιστορία που ξεκίνησε την αθηναϊκή ριβιέρα
Riviera Tower: Τι έγινε με τον 47ο όροφο στον ουρανοξύστη του Ελληνικού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47ος όροφος του Riviera Tower, άλλαξε χέρια δύο φορές μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Στον ουρανοξύστη με τους 50 ορόφους και την εντυπωσιακή και δίχως εκπτώσεις θέα των τριακοσίων εξήντα μοιρών, είχε κυκλοφορήσει περίπου πριν τρεις μήνες η είδηση πως ο 47ος όροφος είχε βγει ξανά προς πώληση. Με ποιο αντίτιμο; Ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να καταβάλλει 13 εκατομμύρια ευρώ. Ένα μεγάλο ποσό για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα.
Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα διαμέρισμα 450 τετραγωνικών μέτρων – δηλαδή ο μισός όροφος. Για όσους δεν γνωρίζουν, ολόκληρος ο όροφος του Riviera Tower, συμπεριλαμβανομένων των μπαλκονιών, είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
Στην περίπτωση που μας απασχολεί, την αγορά των δεκατριών εκατομμυρίων ευρώ δηλαδή, μιλάμε για το ήμισυ του ορόφου, χωρίς να υπάρχει η χλιδή της πισίνας. Στα διαμερίσματα του Riviera Tower, διαθέτουν πισίνα είναι αυτά που βρίσκονται στα ζυγά νούμερα (πχ 46 και 48). Συνεπώς, ο 47ος όροφος δεν διαθέτει πισίνα σε αντίθεση με τον 48ο και τον 46ο που διαθέτουν.
Για να επιστρέψουμε στο ρεπορτάζ, το διαμέρισμα του 47ου ορόφου αρχικώς είχε «καπαρωθεί» όπως είχε γίνει γνωστό, τα πράγματα άλλαξαν. Οι αγοραστές, για άγνωστους λόγους, άλλαξαν γνώμη και έκαναν πίσω. Το διαμέρισμα βγήκε και πάλι στην αγορά για να πουληθεί. Κάτι που έγινε πριν περίπου ένα μηνά. Σταθερά στο ίδιο ποσό: 13 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Riviera Tower

Ο Riviera Tower είναι ένας κομψός πράσινος πύργος σε έναν υπέροχο ορίζοντα, – εκεί που η ενέργεια της πόλης συναντά το Αιγαίο Πέλαγος. Πάνω από 200 ιδιωτικές κατοικίες – η κάθε μία με μοναδική θέα, ευάερη, φωτεινή και εναρμονισμένη με τη φύση και το περιβάλλον. Κάθε κατοικία προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα προς τη θάλασσα, το μητροπολιτικό πάρκο ή το βουνό.
Ταξίδια στην Ελλάδα
Ιστορικά κτίρια που δυστυχώς δε θα βρεις στην Αθήνα του σήμερα
Βίλα Ιόλα: Η ιστορία του μυθικού σπιτιού με τα 10.000 έργα τέχνης μέχρι την εγκατάλειψη
Τα μέρη της Αττικής που δεν μπορεί να δει κανείς στο Google maps
Ακολουθήστε το exploringgreece.tv σε Facebook και Instagram
Συχνές Ερωτήσεις
Το Riviera Tower είναι ένας σύγχρονος ουρανοξύστης 50 ορόφων της Lamda Development στο Ελληνικό, που περιλαμβάνει πάνω από 200 ιδιωτικές κατοικίες. Κάθε διαμέρισμα προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα 360 μοιρών προς τη θάλασσα, το μητροπολιτικό πάρκο ή το βουνό, και έχει σχεδιαστεί ως ένας κομψός πράσινος πύργος εναρμονισμένος με τη φύση.
Ο 47ος όροφος του Riviera Tower τιμολογείται στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για το ήμισυ του ορόφου με επιφάνεια 450 τετραγωνικών μέτρων, χωρίς τη χλιδή της πισίνας που διαθέτουν οι όροφοι με ζυγά νούμερα.
Στο Riviera Tower, οι όροφοι με ζυγά νούμερα (όπως ο 46ος και ο 48ος) διαθέτουν πισίνα, ενώ οι περιττοί όροφοι όπως ο 47ος δεν έχουν αυτή τη mykonos παραμονή. Επομένως, το διαμέρισμα του 47ου ορόφου προσφέρει 450 τετραγωνικά μέτρα χωρίς πισίνα.
Ο 47ος όροφος αλλάξε χέρια δύο φορές μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Αρχικά είχε καπαρωθεί, αλλά οι αγοραστές άλλαξαν γνώμη και άνευ λόγου έκαναν πίσω. Το διαμέρισμα βγήκε ξανά στην αγορά για πώληση με το ίδιο ποσό, τα 13 εκατομμύρια ευρώ.
Ολόκληρος ο όροφος του Riviera Tower, συμπεριλαμβανομένων των μπαλκονιών, έχει επιφάνεια περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων. Ο 47ος όροφος που είναι σε πώληση αντιστοιχεί στο ήμισυ του ορόφου με 450 τετραγωνικά μέτρα.

